Bitcoin Kazancı Nasıl Hesaplanır ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,595
Örneğin :
250k İken 100 Tl lik bitconin alan bir kişi bu bitcoin i 300k ya sattığında burdaki karı nasıl hesaplıyoruz

Yöntem 1:

(Görseldeki rakamlar ile listedeki rakamları eleştirip, adımları takip edin.)
1) BTC'yi satın aldığınız veya almak istediğiniz fiyatı girin.
2) Kaç TL'lik alacağınızı girin.
3) Burası almak istediğiniz fiyata göre burası otomatik hesaplanacaktır. Çıkan BTC miktarını kopyalayın.
4) BTC'yi satmak istediğiniz fiyatı yazın.
5) 3. adımda koplayaladığımız miktarı buraya yapıştırın.
Bu kadar basit.
hesap.jpg

Yöntem 2:

Yüzde hesaplama sitelerinden birine girin.
yontem2.jpg

yontem2sonuc.jpg

yontem.jpg
yontemsonuc.jpg

Not: Yöntem 1'de TR Binance borsası kullanılarak anlatılmıştır.

100 / 250000

0.0004 bitcoin

0.0004x300.000= 120 TL.

Düşük yatırımlarda bitcoin gibi yüksek fiyatlarda olan coinler ile yapmanızı önermiyorum.

Bir şey bilmiyorum ve karşıma bilen birisi çıkıyor, anlamadığım yeri soruyorum.
Ben senden bir şeyler öğrenip, bir şeyler kapmaya çalışıyorum. Bu bencillik niye?
Madem bilgi bencilisin, yanlış yerde takılıyorsun. Forumlar seviyeli bir tartışma yapabileceğimiz platformdur.

Bu nasıl cevaptır? Anlamaya çalışıyorum. Hadi kardeşim iyi günler. Tamam, sen haklısın.

Bir şey bilmiyorum ve karşıma bilen birisi çıkıyor, anlamadığım yeri soruyorum.
Ben senden bir şeyler öğrenip, bir şeyler kapmaya çalışıyorum. Bu bencillik niye?
Madem bilgi bencilisin, yanlış yerde takılıyorsun. Forumlar seviyeli bir tartışma yapabileceğimiz platformdur.

Bu nasıl cevaptır? Anlamaya çalışıyorum. Hadi kardeşim iyi günler. Tamam, sen haklısın.
Çok bilmiş gibi "aJaBa bU hEsApTaN naSıL bUlDuNuZ" demen çok ironik. İlkokul zekası var herhalde küçük sayı büyük sayıya bölünmez. Ben sana demek istemem kötü şey. Ama sen konuşmak cahilce ben sinirlenmek o an.

Geri