ImSunny
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 386
Arkadaşlar bitdefenter daha iyi koruyor diye bir şey okudum en iyisi bitdefenter olmuş hangisi daha iyidir @Kang-Ji Sae Yeong @Carl-S
Kaspersky da çok iyi koruyor.Arkadaşlar bitdefenter daha iyi koruyor diye bir şey okudum en iyisi bitdefenter olmuş hangisi daha iyidir @Kang-Ji Sae Yeong @Carl-S
Kaspersky daha iyi benceİkisi'de iyi ürünler. Bit bir tık daha öne çıkan noktaları var fakat arada fiyat farkı da var ve az da değil. Aşırı derecede abuk sitelere girip, çok fazla bilmediğiniz kaynaktan bir şeyler indirmiyorsanız Kaspersky yeterli.
Kendileri de Kaspersky'nin hemen arkasında olduğunun farkındalar
Alıntıyı görüntüle
bitdefender ücretsizdirİkisi'de iyi ürünler. Bit bir tık daha öne çıkan noktaları var fakat arada fiyat farkı da var ve az da değil. Aşırı derecede abuk sitelere girip, çok fazla bilmediğiniz kaynaktan bir şeyler indirmiyorsanız Kaspersky yeterli.
Kendileri de Kaspersky'nin hemen arkasında olduğunun farkındalar
Alıntıyı görüntüle
can değerinde önerisiyle kapskery daha iyidirArkadaşlar bitdefenter daha iyi koruyor diye bir şey okudum en iyisi bitdefenter olmuş hangisi daha iyidir @Kang-Ji Sae Yeong @Carl-S
Bak ücretsiz.bitdefender kullanıyorum çok memnunum kaspersky dan iyi olduğunu düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bitdefender ücretsizdir
almanya vpn açarsan 6 ay ücretsiz kullanabilirsin, ardından yeni hesap açıp aynı bilgisayardan 6 ay sonra tekrar devam edebilirsin ha ben yapamam diyorsan 15tlye var itemsatış gibi sitelerde