NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,402
canını sıkma hocam pahalıya aldım diye dünya malıSegotep radiant vardı c seviyesi 750w PSU ile geliyor 3299
Ben bu artı enermax kasayı 3699 a aldım
canını sıkma hocam pahalıya aldım diye dünya malıSegotep radiant vardı c seviyesi 750w PSU ile geliyor 3299
Ben bu artı enermax kasayı 3699 a aldım
İlerde PSU değiştiririm bir şey olmazcanını sıkma hocam pahalıya aldım diye dünya malıbende ram almıştım sonrası günlerde daha iyisi olan 500tl daha ucuza satılmıştı. nasip kısmet deyip geçiyorum.
850W'lık hali ile 700W'lık hali arasında uçurum fark var. Çıkarmaması normal. Ayrıca PChocası bilgili birisi değil. Daha AC giriş hattındaki korumalar ile DC çıkış hattındaki korumaları ayırt edemiyor.850w versiyonunu 5070li sistemde kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı pc hocası bi hazır sistem videosunda detaylı bahsediyordu elektrik kesintilerine karşı birçok korumada içeriyor bütçe az ise alınabilir
850W'lık hali ile 700W'lık hali arasında uçurum fark var. Çıkarmaması normal. Ayrıca PChocası bilgili birisi değil. Daha AC giriş hattındaki korumalar ile DC çıkış hattındaki korumaları ayırt edemiyor.
Elektrik kesintisinin korumalarla neredeyse alakası yok. Sadece elektrik geri geldiğinde prizde ani votlaj yükselirse MOV işlevini yapar. Bu kadar. O bulk kapasitörün kapasitansı, Hold_UP ve Power_OK ile alakalı. Ayrıca yaşamamanız sistemin çok fazla güç çekmemesinden dolayı. Çünkü 850W'lık modelindeki bulk kapasitör o PSU için yetersiz kapastansa sahip. 850W'ın hepsinin kullanıldığı bir senaryoda veri kaybı olma olasılığı çok daha yüksek.Alıntıyı görüntülebunu paylaşmıştı ne kadar doğru bilmem ama birçok kez elektrik kesintisi yaşadım sorun olmadı
Hocam bu 1ST Player PSU'nun seviyesi neydi E+ mı?850W'lık hali ile 700W'lık hali arasında uçurum fark var. Çıkarmaması normal. Ayrıca PChocası bilgili birisi değil. Daha AC giriş hattındaki korumalar ile DC çıkış hattındaki korumaları ayırt edemiyor.
Hocam bu 1ST Player PSU'nun seviyesi neydi E+ mı?
Böyle bir PSU da MOV olması şaşırtıcı. 12V'den kaç W veriyor?Alıntıyı görüntüle
O tarz bir şeydir. Zaten neredeyse tamamen ChengX kullanmışlar. EMI filtresinden çalındığıda belli.
624W.Böyle bir PSU da MOV olması şaşırtıcı. 12V'den kaç W veriyor?
Bu arada Delta PSU'ların hepsi bitti. QP yerine başka bir firma ile anlaşıp yeni PSU'larını getirseler keşke.624W.
hocam regülasyon olayına nasıl bakıyorsunuz? hangi seviye almamız lazım?E seviyesi grup regülasyonlu PSU. Enermax Maxpro ile benzer. PSU alınacaksa en ucuz bunlara bakılmalı bence:
Full range versiyonu bu ve C seviyesi.MSI MAG A650BNL WHITE 650W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A650BNL WHITE 650W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
B seviyesi fiyatına göre oldukça kaliteli PSU.![]()
C+ seviyesi 750W PSU.![]()
NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
650w'lık halinin İnrush akımıyla problemi varmış zaten. Bunuda yeni öğrendim. NTC olmadığından dolayı sigortayı rastgele attırabilir.Bu arada Delta PSU'ların hepsi bitti. QP yerine başka bir firma ile anlaşıp yeni PSU'larını getirseler keşke.