Neler Yeni

Yardım Bitfenix cube 240mm sıvı soğutucu alınır mı

volkans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
volkan
Hiç gerek yok bence tercih meselesi ama 5600 için böyle sıvı soğutmalara gerek olmadığını düşünüyorum paran varsa daha mantıklı upgradeler yapabilirsin fakat görsellik önemli beyaz sistem seviyorum dersen ona bişey diyemem.
yok hocam ya anakart alcam ama rog serisinde siyah yok amazonda de de var ona da güvenemedim anakart beyaz alırsam sırıtacak çünkü beyaz fantazim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlerisi için 240MM alınabilir. 140MM AIO'nun radyatör sıcaklığı ne durumda? Bir tanıdığımda da 120MM var radyatörde yumurta pişirilecek seviyeye geliyor.
valla hocam eski bir corsair ne pompa sesi var ne bir şey 68 i zor gördüm yani bilgisayarcımdan aldım 500 tl ye klavyeme yanlışlıkla kahve döktü sonra klavyeyi e aldım gerçi onun yerine vermişti

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,809
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
yok hocam ya anakart alcam ama rog serisinde siyah yok amazonda de de var ona da güvenemedim anakart beyaz alırsam sırıtacak çünkü beyaz fantazim yok

valla hocam eski bir corsair ne pompa sesi var ne bir şey 68 i zor gördüm yani bilgisayarcımdan aldım 500 TL ye klavyeme yanlışlıkla kahve döktü sonra klavyeyi e aldım gerçi onun yerine vermişti
Daha ne o zaman beyaz fantazin yoksa 😄 Rog anakartlar vs de pahalı ama he ne kadar alınır tartışılır.

Yukimiya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ali Çabuk
alınır mı arkadaşlar sizce baya hoş duruyor eleman :D

@Kürşat Kütükçü @MuratTheFounderOfGariban

Anakartımıda beyaz alacağım siyah stokta olmadığı için o yüzden iyi gider diye düşünüyorum kasayı da beyaz yapma fikrim vardı ztn

anakartta bu
Bende bunun ddr5 hali var aşığım ona keşke evlensek...

Bende bunun ddr5 hali var aşığım ona keşke evlensek...
Anakart ın,

volkans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
volkan
Daha ne o zaman beyaz fantazin yoksa 😄 Rog anakartlar vs de pahalı ama he ne kadar alınır tartışılır.
ya b550 aorus var rgb muhabbetinden aldığımda 2800 dü sonra rog indirime girdi alamadım ekipmanlarımda rog gigabyte animasyonları çok az b550 plus var asus ondada m2 soğutucu yok asus alacağım diye kalite düşürmeye gerek yok

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,451
İsim
Bilal Tepe
Bitfenix al kardeşim.

volkans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
volkan

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,809
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
https://www.itopya.com/bitfenix-cube-240-beyaz-argb-240mm-islemci-sivi-sogutucu_u24584
itopyada daha ucuzmuş
@Kürşat Kütükçü
İlla alacaksın yani al o zaman hayırlısı olsun kötü değil ben tipini sevmiyorum yoksa sıkıntısı yok markanın modelin.

volkans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
volkan
İlla alacaksın yani al o zaman hayırlısı olsun kötü değil ben tipini sevmiyorum yoksa sıkıntısı yok markanın modelin.
ha desene hocam bende kronik falan sandım :D görüntüsünü ben sevdim

o model se diye belirtilmiş ama görselde düz 520 var
se modeli böyle;
beyaz şartı yok hocam son çare Anakart ı beyaz alacağım sadece

hocam bu yurt dışı alsam ekstra gümrük falan çıkarırlar mı yada garantide sorun olur mu

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,809
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ha desene hocam bende kronik falan sandım :D görüntüsünü ben sevdim

beyaz şartı yok hocam son çare Anakart ı beyaz alacağım sadece

hocam bu yurt dışı alsam ekstra gümrük falan çıkarırlar mı yada garantide sorun olur mu
Yurtdışı alma ve çok pahalı ya hiç değmez

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,809
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ama çikolaytın yazılımı kötü ya bende almak istemiyomda 4500 e ilana attım satılırsa alcam ztn
Gigabayt da evet biraz sıkıntı var galiba illa Asus mu lazım ki diğer markalarinda anakartlari var kaliteli güzel

volkans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
volkan
Gigabayt da evet biraz sıkıntı var galiba illa Asus mu lazım ki diğer markalarinda anakartlari var kaliteli güzel
ekipmanlarda rog olunca klavye asus rog scope tkl altta şerit var uyumlu çalışsınlar diye :D birde animasyonları güzel Asus un fanlar sıvı soğutma vs

2. elde b450f roglar varda niye boşa chipset küçülteyim yada m2 soğutucusunu kaybedeyim diye düşünüyorum sıfır yada 2. elde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,484
Üyeler
171,587
Son üye
Terqean
Top Bottom