Bitfenix Hades Kasada RGB Yanıp Yanıp Sönüyor

Emirkanyvs

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,219
Selamün aleyküm, hayırlı akşamlar. Arkadaşıma yeni bir sistem aldık ve başlıkta belirttiğim gibi kasanın fanlarının RGB'leri yanıp yanıp sönüyor. Araştırmalarım sonucun da pek bir şey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

hocam rgb lerini kontrol etmesini istiyorsan edemezsin haberin olsun.frgb fanlar var onda

hocam rgb lerini kontrol etmesini istiyorsan edemezsin haberin olsun.frgb fanlar var onda
Yok hocam amacım kontrol değil, fanların ışıkları yanıp yanıp sönüyor 2-3 saniye ara ile.

Yok hocam amacım kontrol değil, fanların ışıkları yanıp yanıp sönüyor 2-3 saniye ara ile.
Kanka çözemediysen hala söyleyim. Bende bu sorunla karşılaştım 15 dk önce. Kasamız aynı benimki de Hades. Gigabyte'ın programında fan hızlarıyla ugraşıyordum. İşlemci fan hızını silent moda aldım yanıp sönmeye başladı. Normalde kullan onu düzeliyor

Hocam şunu öbür forumlardan konulardan buldum,cozemediyseniz sorunu bakabilirsiniz bu yazıya

Kanka çözemediysen hala söyleyim. Bende bu sorunla karşılaştım 15 dk önce. Kasamız aynı benimki de Hades. Gigabyte'ın programında fan hızlarıyla ugraşıyordum. İşlemci fan hızını silent moda aldım yanıp sönmeye başladı. Normalde kullan onu düzeliyor

Hocam şunu öbür forumlardan konulardan buldum,cozemediyseniz sorunu bakabilirsiniz bu yazıya
Saol hocam, bu yazını araştırırken baika konu da görmüştüm. Arkadaşa anlattım fakat yaptımı yapamadı mı bilmiyorum. Tekrardan saol.

hocam merhaba ,şuan aynı sorunu yaşıyorum aynı kasa ile,arkadaş çözümü bulduysa yazabilirmisin acaba ,rahatsız ettim kusura bakma
Hocam günaydın. Mesajını daha yeni görüyom, bildirimi düşmemiş kusura bakma. Arkadaşa bi sorarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,420
Üyeler
185,723
Son üye
merhababeninsan
Geri