Sonra kızmasınlarSana karışamazlar. senin bıyığın onların değil. görmeden kes.
Neden kızsınlar dostum? Kesmek istiyorsan kes. İkna etmenin yolunu bilmiyorum.Sonra kızmasınlaracaba ikna etmemin yolu yok mu
Haklısın genel olarak ama baskıcı bir aile biraz. kessem sonra gözüksem?Senin bıyıklarının kesilip kesilmemesine ailen mi karar veriyor?
Gülünç.Bıyıkların bile var,6 yaşında ki çocuk gibi ailenin her dediğini dinlemek zorunda değilsin.
Teşekkür ederim yineNeden kızsınlar dostum? Kesmek istiyorsan kes. İkna etmenin yolunu bilmiyorum.
Direk kes gitsin boşver.Haklısın genel olarak ama baskıcı bir aile biraz. kessem sonra gözüksem?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim yine
Gomiqğholm ya anlıyon mu troll konu ya hangi troll haahah anladın mı işte trollüyorum çok komiğim
Troll değildi ciddiyim.olm ya anlıyon mu troll konu ya hangi troll haahah anladın mı işte trollüyorum çok komiğim
Kazam mübarek olsun akşam.Direk kes gitsin boşver.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gomiqğh
Lisedeysen anaokulu çocuğu gibi ailenin her dediğini yapma zorunluluğun yok.Troll değildi ciddiyim.
Kazan mübarek olsun akşam.
Ve de lisedeyim
Geçen dediğimde baya bir tartışılma konusu oldu anlamsızca neden bu kadar önemli kesmemem saçmaLisedeysen anaokulu çocuğu gibi ailenin her dediğini yapma zorunluluğun yok.
hocam nıye kızsınlar ?Sonra kızmasınlaracaba ikna etmemin yolu yok mu