- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum ki y kesmeycekmişim öyle diyip duruyorlarhocam nıye kızsınlar ?
Bilmiyorum ki y kesmeycekmişim öyle diyip duruyorlarhocam nıye kızsınlar ?
rahatsız oluyorsan keseceksin öyle bir şey mi varGeçen dediğimde baya bir tartışılma konusu oldu anlamsızca neden bu kadar önemli kesmemem saçma
Ben de aynı fikirdeyim inşallah akşam hallederim
Klasik ergen bıyığı kötü yani kesmek istiyorum da işte heralde habersiz pat diye keseceğimrahatsız oluyorsan keseceksin öyle bir şey mi var![]()
Bıyıklarım uzadı ve niyeyse kesme diyip duruyor ailem kesmek istiyorum makinem de var acaba nasıl ikna edecem?
"Ailemi pc almaya nasıl ikna ederim?" diye konu gördüm, "ailemi telefon almaya nasıl ikna ederim?" diye konu gördüm, "ailemi eve İnternet aldırmaya nasıl ikna ederim?" diye de konu gördüm ama "ailemi bıyıklarımı kestirtmeye nasıl ikna ederim?" diye konuyu ilk defa gördümSana karışamazlar. senin bıyığın onların değil. görmeden kes.
Komik ama benim taraftan da garip oldu :/"Ailemi PC almaya nasıl ikna ederim?" diye konu gördüm, "ailemi telefon almaya nasıl ikna ederim?" diye konu gördüm, "ailemi eve İnternet aldırmaya nasıl ikna ederim?" diye de konu gördüm ama "ailemi bıyıklarımı kestirtmeye nasıl ikna ederim?" diye konuyu ilk defa gördüm
Ulan sonunda bu konu da açıldı ya pes diyorum doğrusu.
hocam kupe taksan anlarım ama bıyıgada karısırlarmı anlamadımBilmiyorum ki y kesmeycekmişim öyle diyip duruyorlar
Benim çevrede de yok tekim cidden baydı kesmek istiyorum.hocam kupe taksan anlarım ama bıyıgada karısırlarmı anlamadım
kes hocam gıtsın korkmaBenim çevrede de yok tekim cidden baydı kesmek istiyorum.
Geneliniz böyle dedi heralde tek çarem de bukes hocam gıtsın korkma
O jilet köy efsanesi değil mi? Makine ile jiletin arasında bir fark yok diye biliyorum.Kardeşim yaş kaç? Eğer çok değilse kesmene gerek yok ha makineyle alırsın yavaş yavaş gürleşir jilet vurma direkt 2. sefere kapkalın çıkar haberin olsun. Bu arada çıkıyorsa kes niye kesme diyorlar anlamadım. Benim de 9. sınıfta tüyler çıkmaya başladı direkt makineyle girdim 10.sınıfa kadar anca kalınlaştı kıllar.
Dene gör kardeşim jiletle al ozamanBu ne ya? Niye kesme desinler ki? Saçlarını kestireceğin zaman berbere git saçınla beraber bıyığını da alsın. Zamanında annem de bana diyordu gittim kestim "malsın" diye azarlamıştı altı üstü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O jilet köy efsanesi değil mi? Makine ile jiletin arasında bir fark yok diye biliyorum.