Neler Yeni

:( bıyığımı nasıl keserim?

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Geçen dediğimde baya bir tartışılma konusu oldu anlamsızca neden bu kadar önemli kesmemem saçma
Ben de aynı fikirdeyim inşallah akşam hallederim
rahatsız oluyorsan keseceksin öyle bir şey mi var :D

Bıyıklarım uzadı ve niyeyse kesme diyip duruyor ailem kesmek istiyorum makinem de var acaba nasıl ikna edecem?

Sana karışamazlar. senin bıyığın onların değil. görmeden kes.
"Ailemi pc almaya nasıl ikna ederim?" diye konu gördüm, "ailemi telefon almaya nasıl ikna ederim?" diye konu gördüm, "ailemi eve İnternet aldırmaya nasıl ikna ederim?" diye de konu gördüm ama "ailemi bıyıklarımı kestirtmeye nasıl ikna ederim?" diye konuyu ilk defa gördüm 😀
Ulan sonunda bu konu da açıldı ya pes diyorum doğrusu.

Ummka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Umut
"Ailemi PC almaya nasıl ikna ederim?" diye konu gördüm, "ailemi telefon almaya nasıl ikna ederim?" diye konu gördüm, "ailemi eve İnternet aldırmaya nasıl ikna ederim?" diye de konu gördüm ama "ailemi bıyıklarımı kestirtmeye nasıl ikna ederim?" diye konuyu ilk defa gördüm 😀
Ulan sonunda bu konu da açıldı ya pes diyorum doğrusu.
Komik ama benim taraftan da garip oldu :/

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Kardeşim yaş kaç? Eğer çok değilse kesmene gerek yok ha makineyle alırsın yavaş yavaş gürleşir jilet vurma direkt 2. sefere kapkalın çıkar haberin olsun. Bu arada çıkıyorsa kes niye kesme diyorlar anlamadım. Benim de 9. sınıfta tüyler çıkmaya başladı direkt makineyle girdim 10.sınıfa kadar anca kalınlaştı kıllar.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu ne ya? Niye kesme desinler ki? Saçlarını kestireceğin zaman berbere git saçınla beraber bıyığını da alsın. Zamanında annem de bana diyordu gittim kestim "malsın" diye azarlamıştı altı üstü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim yaş kaç? Eğer çok değilse kesmene gerek yok ha makineyle alırsın yavaş yavaş gürleşir jilet vurma direkt 2. sefere kapkalın çıkar haberin olsun. Bu arada çıkıyorsa kes niye kesme diyorlar anlamadım. Benim de 9. sınıfta tüyler çıkmaya başladı direkt makineyle girdim 10.sınıfa kadar anca kalınlaştı kıllar.
O jilet köy efsanesi değil mi? Makine ile jiletin arasında bir fark yok diye biliyorum.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
yaş kaç

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Bu ne ya? Niye kesme desinler ki? Saçlarını kestireceğin zaman berbere git saçınla beraber bıyığını da alsın. Zamanında annem de bana diyordu gittim kestim "malsın" diye azarlamıştı altı üstü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O jilet köy efsanesi değil mi? Makine ile jiletin arasında bir fark yok diye biliyorum.
Dene gör kardeşim jiletle al ozaman :D
Boşuna efsane olmadı jilet vurma kalın çıkar lafı :D
Ben yurttan çocuk tanıyorum 6.sınıfta babam gibi sakalı vardı jilet vurmuş yüzünün her tarafına.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,659
Üyeler
168,661
Son üye
fatihbey00
Top Bottom