Neler Yeni

Biz Ne evrenin Oluştuğu Nede Maymunun İnsan a evrimleştiğini gördük

?

• Oy kullanan toplam üye
    11
  • Anket kapatıldı .

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Tamamda ortama adapte olmak ile alakalı işte. Eski insanlarında bazı fiziksel özellikleri şimdiki insanlara göre farklıydı mesela.
Her şekilde adaptasyon söz konusu değil ki dostum. Mesela balinalar eskiden kara hayvanlarıydı ve parmakları vardı, geçirdikleri evrimle deniz hayvanı oldular. Hala daha parmaklarını körelmiş organ olarak görüyoruz.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,556
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Hasan344

80+ Gold
Her şekilde adaptasyon söz konusu değil ki dostum. Mesela balinalar eskiden kara hayvanlarıydı ve elleri vardı, geçirdikleri evrimle deniz hayvanı oldular. Hala daha ellerini körelmiş organ olarak görüyoruz.
Zaten kesinlikle evrim yok diye bir şey söylemiyorum ama benim düşünceme göre dediklerin farklı olaylardan dolayı olabilecek şeyler.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Zaten kesinlikle evrim yok diye bir şey söylemiyorum ama benim düşünceme göre dediklerin farklı olaylardan dolayı olabilecek şeyler.
Evrim Ağacı'nın "Liseliler için Evrim" diye bir serisi vardı, bakmanı tavsiye ederim. Zeki birine benziyorsun.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Tamamda ortama adapte olmak ile alakalı işte. Eski insanlarında bazı fiziksel özellikleri şimdiki insanlara göre farklıydı mesela.
tamam kanka biz ne diyoruz allah aşkına. atıyorum kutup ayıları soğuğa adapte oldu ama önceden bizim bilgidiğimiz beyaz ayı değildiler aynı şey değil mi bu insan içinde geçerli önceden daha tüylü daha m.l canlılardık sonradan beynimizi kullanarak zekalarımız gelişti zeka %90 genetik olduğu için sürekli sonraki nesle aktarıldı bundan 10.000 sene önceki insanlardan çok daha zekiyiz bundan 10.000 sene sonraki insanlarda bizden zeki olcak neyi tartışıyoruz anlamıyorum

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,556
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
çünkü bunu kanıtlayan şeyler var Kuran-ı Kerim gibi
Somut bir kanıt yok ortada. O zaman ben de zamanında kendimi allah olarak ilan edip bir kitaba yazsaydım inanacak mıydın ?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Hasan344

80+ Gold
tamam kanka biz ne diyoruz allah aşkına. atıyorum kutup ayıları soğuğa adapte oldu ama önceden bizim bilgidiğimiz beyaz ayı değildiler aynı şey değil mi bu insan içinde geçerli önceden daha tüylü daha m.l canlılardık sonradan beynimizi kullanarak zekalarımız gelişti zeka %90 genetik olduğu için sürekli sonraki nesle aktarıldı bundan 10.000 sene önceki insanlardan çok daha zekiyiz bundan 10.000 sene sonraki insanlarda bizden zeki olcak neyi tartışıyoruz anlamıyorum
Ama sizin dediğinize göre insanların zeka seviyeside artmış kutup ayıları sadece vücut olarak değişiyor.

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
yiğit karaca
Somut bir kanıt yok ortada. O zaman ben de zamanında kendimi allah olarak ilan edip bir kitaba yazsaydım inanacak mıydın ?
yapa bilseydiniz bugün milyonlarca din olurdu atalarımız bile inanmışta
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen evrimin kanıtı yok zaten
evrimi çıkaran insanlar zaten yani sonrada çıkan bir şey ortada yoktu önceden biz maymundan geldik filan

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,556
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
yapa bilseydiniz bugün milyonlarca din olurdu atalarımız bile inanmışta

evrimi çıkaran insanlar zaten yani sonrada çıkan bir şey ortada yoktu önceden biz maymundan geldik filan
Zaten bir sürü din var. :D Önemli olan hangisinin daha manipülatif olduğu. Bu konuda da kitabı kim daha etkileyici yazarsa orada bir toplanma olur zaten. Ardından da sürü psikolojisi nedeniyle bu dine mensup kişi sayısı artar.

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
yiğit karaca
diyelimki evrimleştik peki neden diğer canlılarda oluşmadı bu durum neden insanlarda oluştu

Zaten bir sürü din var. :D Önemli olan hangisinin daha manipülatif olduğu. Bu konuda da kitabı kim daha etkileyici yazarsa orada bir toplanma olur zaten. Ardından da sürü psikolojisi nedeniyle bu dine mensup kişi sayısı artar.
bazı kitaplar 10 gün sonra unutuldu belkide ama kuran-ı kerim günümüze kadar geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,384
Üyeler
163,306
Son üye
Berkayyaar
Top Bottom