StarWars
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 396
- İsim
- Ural
- İlgilendiği Kategoriler
- İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
İsteyen istediğini kabul etsin. Kızgın atıp küçük düşürmeyin kendinizi. Karşılıklı saygınız olsun (!) Benim fikrim ise evrimin olduğu yönündedir ama bazı arkadaşlar "yaa şimdi biz maymun muyuz ya ben değilim" diyip bu kadar basite indirgeyecek kadarbeyinsizoldukları için kabullendirmekte bir hayli zor. Biraz sert konuştum evet üstüne alınanlar zaten karşılık gösterecektir.
Bu arada neyi kime kabullendirme peşindesin konu sahibi? Sözler köşkü gibi din sömüren bir kanalın videosundan medet mi umuyorsun? Bu videoyu kanıt mı sanıyorsun? Bu tür şeyleri youtube gibi basit bir platformdan çıkarım yapacak kadar basit düşünemezsin ya. Bu kadar da kör olunmaz. Tek video izleyip "ha tamam bak bu benim düşünceme uyuyor" mantalitesiyle forumda konu açmışsın. Birde hayvandan geldiğini düşünüyor tarzında açıklamayla paylaşıyorsun. Koskoca araştırmaları konuları tek bir youtube videosunun bitireceğini düşünmen ayrıca komik zaten. Bak ben sana kabulleneceksin bu böyledir demiyorum ama girdiğin çaba harbiden komik.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi poqunu yiyor (!)