baltazar
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Dahası
Izleme şunları yav işin gücün yok muHahahahahahha niye ki
Izleme şunları yav işin gücün yok muHahahahahahha niye ki
Kral office deyim ve meeting katildim. Lakin kafa rahat. Benim calisma 8 saat ama 2 saat isler var. Patron support Manager. Kafa rahat. Kendi odam. O nedenle isim bu Cappuccino icmek ve maasi euro almak. Cok bileIzleme şunları yav işin gücün yok mu
Bak ayı abi bizim ülkeye gelcekKral office deyim ve meeting katildim. Lakin kafa rahat. Benim calisma 8 saat ama 2 saat isler var. Patron support Manager. Kafa rahat. Kendi odam. O nedenle isim bu Cappuccino icmek ve maasi euro almak. Cok bile
sanayi ie alakalı bir makinanın pompası 6 ayda bir değişmesi gerek değişik bir makina dökümle alakalı)) ürün ne bu arada
Bak ayı abi bizim ülkeye gelcek
Alıntıyı görüntüle
abi yemin ederim çok iyi video ya
Hahahahaha sevindim buna reis.abi yemin ederim çok iyi video ya
o arabayı yanlarayarak çekişi el sıkışması ve logonun girişi aşırı iyi.Hahahahaha sevindim buna reis.
düsün bide nasil buluyorum video lari. tAm deliyim hahah
Adamlar efso takiliyoro arabayı yanlarayarak çekişi el sıkışması ve logonun girişi aşırı iyi.
Arkadaşlar ürün satıyorum ürünlerin 0 fiyatları 450 TL en düşük olanı, 2 yıl garantili 1 aylık ürünleri acil paraya ihtiyacım olduğu için satmak istedim istemez olaydım. 450 TL sıfır fiyatları ben 200 TL ye tanesini veriyorum yani yalan olmasın 20 kişi soruyorsa 15 i gelmiş diyor ki bunun sıfırı zaten 250 TL satamazsın bu fiyata 100 lira vereyim yok bu çakma bilmem ne ben hep al sat yapıyorum kimi kazıklamaya çalışıyorsun vs, vs. neden böyle bu insanlarımız anlam veremiyorum ürünün çakması yok sıfırı 450 TL en uygunu neden birşeyi almak için yalan söyleme çabasına giriyorlar ki birde karşısında ki satıcı ürünün fiyatı ne vs hepsini bilen birisi. Tamam fiyat düşer 2. el olduğu için ama 1 yıllık ürün değil 1 aylık ürün, yani demek istediğim sinirim bozuldu sabahtan beridir içimi dökmek istedim bu konu ile alakalı da düşüncelerinizi merak ediyorum açıkcası.
la bu gerçekmi altyazı vs