Neler Yeni

bizim millette özelliklere bakmadan hemen bilgisayar alması

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Maalesef benim arkadaşım da buna benzer bir durum yaşadı.5000 TL'ye diğer parçaları da leş parçalar olacak şekilde 2020 sonlarına doğru (Kasım - Aralık) RX 570'li sistem aldı.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Maalesef benim arkadaşım da buna benzer bir durum yaşadı.5000 TL'ye diğer parçaları da leş parçalar olacak şekilde 2020 sonlarına doğru (Kasım - Aralık) RX 570'li sistem aldı.
en azından oyun oynatır bizim tanıdık celeron işlemci aldı ya

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

tayanc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Tayanç Aktaş
Bunun en büyük sorunu halkımızın bilgisayarlar hakkında pek bilgisi olmamasından kaynaklı. Çoğu insan özelliklerine bakmazsızın satın alırken bütçesine göre rastgele bir şey satın alıyor.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ben bilgisayar parçası satın alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğine bakıyorum, öyle alıyorum.
Yapılması gereken bu. Bu bilgileri en iyi ve hızlı bir şekilde internetten edinebilirsiniz. Önerdiğim bir yöntem değil, bilgisayarcılardan da bu bilgileri edinebilirsiniz.

Adam bunu yazdığı gibi ban yedi..
Ondan yemedi o. Trollükleri vardı ama konusu silinmiş, atamam.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
en azından oyun oynatır bizim tanıdık celeron işlemci aldı ya
Ama aldığı diğer parçalar da çok berbat parçalar,alınabilecek en kötü parçalar hatta öyle söyleyeyim.Oyun falan oynatması problem değil,o bütçede her bilgisayar iyi kötü oyun oynatır ama aldığı parçalara takıldım ben.
Bir de senin arkadaşın çok para vermemiş Allah'tan ama tabii ki aldığı parçalara göre o fiyat da çok kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam bunu yazdığı gibi ban yedi..
Bundan dolayı neden ban yedi ki?

tayanc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Tayanç Aktaş
Ama aldığı diğer parçalar da çok berbat parçalar,alınabilecek en kötü parçalar hatta öyle söyleyeyim.Oyun falan oynatması problem değil,o bütçede her bilgisayar iyi kötü oyun oynatır ama aldığı parçalara takıldım ben.
Bir de senin arkadaşın çok para vermemiş Allah'tan ama tabii ki aldığı parçalara göre o fiyatta çok kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bundan dolayı neden ban yedi ki?
Büyük ihtimal başka bir yere yazdığı şeyden dolayı ban yemiştir.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
bu sıralar benin tanıdıklarına geldi baya bilgisayarı satan kişi hemen onda 4 çekirdek işlemci 4 gb kart var deyip kazıklıyorlar bu baya saçma ve üzüncü bir durum benin arkadaş istanbula gitti ve bilgisayar aldı ama aldığı bilgisayar nice yani celeron işlemci 4 gb ram ekran kartı yok heralde hd4000 neyse sonra onunda oyun oynama hayalerine girdi hayır özelliklerine diye bakmıyorsun geçmiş olsun bilgisyara 2700 lira vermiş güç kaynağı bile 200w ya
İzoly gibi gidip GT 730 lu i5 650 sisteme 2.5k veren var. Hele bizim millet ışıklı kasa gordumu bu bilgisayar canavar der

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam