Neler Yeni

bizim suçumuz ne biz ne yaptık onları ödüyoruz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
evet. hiçbir ülke bizi sevmiyor. AB bizden tiksiniyor. ABD ambargoya hazırlanıyor. Aaa bi bakmışız hiçbir ülke dostumuz değil. anlayn şunu türkiyeden nefret ediliyor. üzücü ama gerçek.
Ambargo işleri kalktı nedense yapmayacaklar sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mahmut İzgi
Abilerine, ablalarına sorsana iş mi bulamıyorlar yoksa işi mi beğenmiyorlar?
Staj yapmak için bende firmaları geziyordum bu konu hakkında görüşmüştüm. İşi beğenmedikleri için çoğu işşiz. Gaziantep'e diğer iller eleman geliyor hala yetmiyor gerisi sen düşün.
Boş konuşma. Kim iş beğenmiyor?
2018 Aksaray Üniversitesi 4 yıllık Yönetim Bilişim Sistemleri mezunuyum. CV göndermediğim yer, çalmadığım kapı kalmadı sonuç mu İŞSİZİM. Benim dönemimden sadece 1 kişi Koç Holding' de iş buldu çalışıyor onun dışındakiler İŞSİZ.
Abim 2013 Akdeniz Üniversitesi 4 yıllık İktisat mezunu. CV göndermediği yer kalmadı sonuç mu İzmir Ulukentte seyyar kokoreç satıyor.
Çevremde daha herkesi bu şekilde sayayım mı sana?
Sen kime neyden bahsediyorsun? Kalkmışsın bana Gaziantep' teki mavi yaka işten bahsediyorsun.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
2018 Aksaray Üniversitesi 4 yıllık Yönetim Bilişim Sistemleri mezunuyum. CV göndermediğim yer, çalmadığım kapı kalmadı sonuç mu İŞSİZİM. Benim dönemimden sadece 1 kişi Koç Holding' de iş buldu çalışıyor onun dışındakiler İŞSİZ.
Abim 2013 Akdeniz Üniversitesi 4 yıllık İktisat mezunu. CV göndermediği yer kalmadı sonuç mu İzmir Ulukentte seyyar kokoreç satıyor.
Sen kime neyden bahsediyorsun? Kalkmışsın bana Gaziantep' teki mavi yaka işten bahsediyorsun.
Allah kolaylık versin dostum.
Umarım en yakın zamanda iş bulursun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Sarı
Senin gibiler bu kafayla zor iş bulur zaten pek aramana gerek yok.
Eniştem bilmemneyin nesi olsaydı 2dk'da iş bulurdum aslında. 12 saat çalıştırmak bir insanın yaşamını kısıtlamaktır. zaten 8 saat uyuduğunu ve 1.5 saat de trafikte geçtiğini düşünürsek evde 2.5 saat geçiriyorsun...

robin

80+ Silver
Ambargo işleri kalktı nedense yapmayacaklar sanırım.
daha sistem oturmadı ABD'de. ABD sistemi oturunca pat pat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

iş beğenmiyorsun usta. elin kolun tutuyor işte al simit sat.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
daha sistem oturmadı ABD'de. ABD sistemi oturunca pat pat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

iş beğenmiyorsun usta. elin kolun tutuyor işte al simit sat.
Güzel ülkem, üniversite mezunlar simit,çay satıyor. :)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
O zaman en önemlisini söyle.
Ben en genelden alayım :
Suriye, Libya, Kadabağ.
ABD şu an korkuyor. Şu an ABD çöküyor. Resmen çöküşü başladı. Güç yavaş yavaş doğuya yani Çin e akıyor. ABD nin korkusu şu ; Türkiye elden gidiyor.
Onlar ecevit Türkiye sini istiyorlar. Fakat o devir bitti. RTE karşı duruyor. Biz her Suriye ye girdiğimizde dolar yükseliyordu.
EK bilgi :
Geçen PROF. DR. MEHMET HAKKI CAŞIN müjde verdi: Türkiye çoktandır süpersonik füze çalışması yapıyor. (Çalışma dediğim yani AR-Ge) ve Türkiye nin kamuoyu ile paylaşmadığı çok teknolojik proje var.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,136
Üyeler
164,448
Son üye
Greatos
Top Bottom