Cidden açtı bizi birbirimize düşürdü gittiBu arada konuyu açan arkadaş nerede?
Cidden açtı bizi birbirimize düşürdü gittiBu arada konuyu açan arkadaş nerede?
Ambargo işleri kalktı nedense yapmayacaklar sanırım.evet. hiçbir ülke bizi sevmiyor. AB bizden tiksiniyor. ABD ambargoya hazırlanıyor. Aaa bi bakmışız hiçbir ülke dostumuz değil. anlayn şunu türkiyeden nefret ediliyor. üzücü ama gerçek.
Konuyu açıp forumu kapatmış o.
Ben inandım.Ambargo işleri kalktı nedense yapmayacaklar sanırım.
Boş konuşma. Kim iş beğenmiyor?Abilerine, ablalarına sorsana iş mi bulamıyorlar yoksa işi mi beğenmiyorlar?
Staj yapmak için bende firmaları geziyordum bu konu hakkında görüşmüştüm. İşi beğenmedikleri için çoğu işşiz. Gaziantep'e diğer iller eleman geliyor hala yetmiyor gerisi sen düşün.
Ambargo işleri kalktı nedense yapmayacaklar sanırım.
Trump veto etti.Ambargo işleri kalktı nedense yapmayacaklar sanırım.
Allah kolaylık versin dostum.Boş konuşma. Kim iş beğenmiyor?
2018 Aksaray Üniversitesi 4 yıllık Yönetim Bilişim Sistemleri mezunuyum. CV göndermediğim yer, çalmadığım kapı kalmadı sonuç mu İŞSİZİM. Benim dönemimden sadece 1 kişi Koç Holding' de iş buldu çalışıyor onun dışındakiler İŞSİZ.
Abim 2013 Akdeniz Üniversitesi 4 yıllık İktisat mezunu. CV göndermediği yer kalmadı sonuç mu İzmir Ulukentte seyyar kokoreç satıyor.
Çevremde daha herkesi bu şekilde sayayım mı sana?
Sen kime neyden bahsediyorsun? Kalkmışsın bana Gaziantep' teki mavi yaka işten bahsediyorsun.
Eniştem bilmemneyin nesi olsaydı 2dk'da iş bulurdum aslında. 12 saat çalıştırmak bir insanın yaşamını kısıtlamaktır. zaten 8 saat uyuduğunu ve 1.5 saat de trafikte geçtiğini düşünürsek evde 2.5 saat geçiriyorsun...Senin gibiler bu kafayla zor iş bulur zaten pek aramana gerek yok.
Coğrafyamız geniş. bizle müttefik olmaları lazım yoksa AB Çinden malları Rusya uzerinden getirecek.Ben inandım.
Ya sen?
daha sistem oturmadı ABD'de. ABD sistemi oturunca pat pat.Ambargo işleri kalktı nedense yapmayacaklar sanırım.
iş beğenmiyorsun usta. elin kolun tutuyor işte al simit sat.Boş konuşma. Kim iş beğenmiyor?
2018 Aksaray Üniversitesi 4 yıllık Yönetim Bilişim Sistemleri mezunuyum. CV göndermediğim yer, çalmadığım kapı kalmadı sonuç mu İŞSİZİM. Benim dönemimden sadece 1 kişi Koç Holding' de iş buldu çalışıyor onun dışındakiler İŞSİZ.
Abim 2013 Akdeniz Üniversitesi 4 yıllık İktisat mezunu. CV göndermediği yer kalmadı sonuç mu İzmir Ulukentte seyyar kokoreç satıyor.
Çevremde daha herkesi bu şekilde sayayım mı sana?
Sen kime neyden bahsediyorsun? Kalkmışsın bana Gaziantep' teki mavi yaka işten bahsediyorsun.
Güzel ülkem, üniversite mezunlar simit,çay satıyor.daha sistem oturmadı ABD'de. ABD sistemi oturunca pat pat.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iş beğenmiyorsun usta. elin kolun tutuyor işte al simit sat.
Ben en genelden alayım :O zaman en önemlisini söyle.