Neler Yeni

bizim suçumuz ne biz ne yaptık onları ödüyoruz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Benim anlamadığım biz neden gücümüze güvenmiyoruz.

robin

80+ Silver
Asgari ücretin daha iyisini bu ülke insanı tartışabilir eleştirebilir... İstediği inanca ve görüşede sahip olabilir... Lakin Abd ve Batı'yı iyi biliriz Nasıl barbar işgallerle koloniler kurup Mezopotamya'da işlediği cinayetleri gaspları ve Afrika Kafkasya'da nasıl Milletlerin Mallarını doğalgazlarını petrollerini hatta elmas yakutlarını gasp ettiklerinide iyi biliriz...! İngilterenin Fransanın Almanyanın nasıl hangi Gasp ve Talanlarla Güçlü olduğunu da biliriz ! Lakin Kimse Abd ve Batıyı bize örnek gösteremez...! Onlar Çıkarları ne yönde olursa ona göre hareket ederler ! Mavi Vatan Doğu Akdenizde Petrol doğalgaz Arama derler ! Mezopotamyadaki Halkı Afrika'daki Halkı uyandırma derler ! Brunson, Kavala gibi isimleri serbest bırak derler ! Hdp'nin siyasi kanadına dokunma derler ! Suriyeden İran'a oradan da Türkiye'ye uzanan Büyük İsrail(Sözde Kürdistan)'a engel olma derler ! Tiksinmezlerse zaten gocunuruz :)
Aynen, kaç bin yıllık ırk olan Türkler hiç katliam yapmamıştır zaten :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam üniversite mezunu simit sat diyorsun. Ya sabır çekiyorum.
ciddi misin

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben şuana kadar hiç rastlamadım örnek gösterebilir misin ?
Bizim burada çok var.
Adamlar bizden daha iyi hayat yaşıyor sana nasıl örnek vereyim?
Bak sana en güzel örneği veriyorum.
Biz şu anda buyuz.
1610492211836.png

Suriyeliler bu.
1610492241437.png

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Kendi ülkesini ABD karşısında, Batı karşısında küçük düşüren adamlarla tartışıyoruz...
TEKSİN TEK TEK TEK TEK ANLAMIYROMUZUN KOYUN PARTİCİ TEKSİN TEKK?? TEK TEK ADAMLAR SANA BİR OPERASYON YAPSA İŞİN BİTER SEN KİMSİN? HADİ EYWALLAH GÜÇLÜSÜN İYİ HOŞTA KARŞINDA ABD VAR.

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mahmut İzgi
Tamam eyvallah şerefsizleri var.
Ama almasydık orda katliam olacaktı. Tek çözüm bizim alıp almamız olacaktı. Senin vicdanın el verir mi?
Üstelik İslam emrediyor bunu. Biz eğer onlara yüz çevirmiş olsaydık Allah üstümüze lanet verirdi.
Aynen kardeşim doğal afetler falanda hatta Allah' ın lanetiyle oluyor. Baksana Amerikalılara Allah onlara her gün lanet veriyor.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Tamam eyvallah şerefsizleri var.
Ama almasydık orda katliam olacaktı. Tek çözüm bizim alıp almamız olacaktı. Senin vicdanın el verir mi?
Üstelik İslam emrediyor bunu. Biz eğer onlara yüz çevirmiş olsaydık Allah üstümüze lanet verirdi.
Almayalım demiyorum canım.
Fakat bizden daha lüks yaşamaları sence normal mi?

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Almayalım demiyorum canım.
Fakat bizden daha lüks yaşamaları sence normal mi?
DEĞİL YEMİN EDERİM KAFAYI YEDİM ALLAH BELAMI VERSİN KAFAYI YEDİM YAW ADAMIN YAPTIKLARINI GÖRMÜYOR ÜĞSTÜNE MARİFETMİŞ GİBİ ANLATIP, EKONOMİYİ SAVUNUYORLAR KAFAYI YİCEM

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

ArMTurk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Armi
Aynen, kaç bin yıllık ırk olan Türkler hiç katliam yapmamıştır zaten
onları sen benim külahıma anlat :) Senin derdini iyi anlıyorum ama burdan sana ekmek çıkmaz ! Bu ülkenin insanının kavgası eleştirisi bile sizin gibileri bağlamaz !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom