Neler Yeni

bizim suçumuz ne biz ne yaptık onları ödüyoruz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Almayalım demiyorum canım.
Fakat bizden daha lüks yaşamaları sence normal mi?
Lüks yaşayanlar emin ol ya parası vardır. Ya da meslek sahibidir. Bildiğim Suriyeli doktorlar var. Adam yani kadın, Suriye de okumuş geçerli olması için Türkiye de de okumuş yanlış bilmiyorsam, kendi diş polikliniğini açmış misal.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Ben en genelden alayım :
Suriye, Libya, Kadabağ.
ABD şu an korkuyor. Şu an ABD çöküyor. Resmen çöküşü başladı. Güç yavaş yavaş doğuya yani Çin e akıyor. ABD nin korkusu şu ; Türkiye elden gidiyor.
Onlar ecevit Türkiye sini istiyorlar. Fakat o devir bitti. RTE karşı duruyor. Biz her Suriye ye girdiğimizde dolar yükseliyordu.
EK bilgi :
Geçen PROF. DR. MEHMET HAKKI CAŞIN müjde verdi: Türkiye çoktandır süpersonik füze çalışması yapıyor. (Çalışma dediğim yani AR-Ge) ve Türkiye nin kamuoyu ile paylaşmadığı çok teknolojik proje var.
1610492400995.png

Hep aynı kanal izlenmez yahu azıcık farklı bir şey izleyelim.

robin

80+ Silver
onları sen benim külahıma anlat :) Senin derdini iyi anlıyorum ama burdan sana ekmek çıkmaz ! Bu ülkenin insanının kavgası eleştirisi bile sizin gibileri bağlamaz !
ya kes sesini evrimin yarıda durmuş hala düşünme yetin gelişmemiş hala bruada fikir belirtiyorsun. Türk olmak her şeyi "ohh çok iyii" "mğkemmeliz" demekle olmuyor. Bu ülkeye katkı sağlamayan hiçbir kişi "TÜRK" dğeildir. Biyografime Türk bağrağı koyim ülkücyüm uuu demekle olunmuyor. Anlayın şunu.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
İzlediğim iki kanal var ; CNN ve HABERTURK.
Bunlar dışında TV izlemem.
Artı beyin olduğu zaman söylediklerimi bilirsiniz. Hani sizde beyin vardır ya öyle düşünüyorum
Yani ben sözlerimde iğneleyici kelimeler olduğunu düşünmüyorum.
Sizin sözlerinizde böylesine anlamsızca ve düşünülmemiş kelimeler görünce doğru kelimeler söylediğimi bir kez daha anlıyorum teşekkür ederim mesajınız için.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
1
daha sistem oturmadı ABD'de. ABD sistemi oturunca pat pat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

iş beğenmiyorsun usta. elin kolun tutuyor işte al simit sat.
üniversite okuyan adam bulaşıkmı yıkasın ?

ArMTurk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Armi
ya kes sesini evrimin yarıda durmuş hala düşünme yetin gelişmemiş hala bruada fikir belirtiyorsun. Türk olmak her şeyi "ohh çok iyii" "mğkemmeliz" demekle olmuyor. Bu ülkeye katkı sağlamayan hiçbir kişi "TÜRK" dğeildir. Biyografime Türk bağrağı koyim ülkücyüm uuu demekle olunmuyor. Anlayın şunu.
Senin karnının şişini biliyorum ben rahat ol ! Mesele Türk olmak değil... Türk kalabilmektir... Katkı sağlamak Yabancı idollerle bezenmiş bilgiler bize sökmez ! Garbın İlmini alırız da Uydurulmuş Kültürünü almamamız asimile olmayışımız siye yara olarak yeter !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom