Neler Yeni

bizim suçumuz ne biz ne yaptık onları ödüyoruz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Beyaz Saray nedne var?
Evet ABD ye dış mihraklar diyip her fırsatta onlara gavur derim, TR-ABD ekonomik karşılaştırma yapıldığında "kardeşim ora koskoca ABD" derim ama konu külliye oldu mu hemen ABD deki beyaz sarayı gösteririm, AKP li olduğunu nereden anladın?

Neyse zaten reis ölse bile (ALLAH KORUSUN BENİMKİNDEN ALIP ONA ÖMÜR VERSİN AMİN) "başka daha iyi aday mı var yieğnm" diyip yine reise basan milyonlar çıkar, Ecevit dönemindeki kuyruklar zaten 19738173819 km uzunluğundaydı.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ben en genelden alayım :
Suriye, Libya, Kadabağ.
ABD şu an korkuyor. Şu an ABD çöküyor. Resmen çöküşü başladı. Güç yavaş yavaş doğuya yani Çin e akıyor. ABD nin korkusu şu ; Türkiye elden gidiyor.
Onlar ecevit Türkiye sini istiyorlar. Fakat o devir bitti. RTE karşı duruyor. Biz her Suriye ye girdiğimizde dolar yükseliyordu.
EK bilgi :
Geçen PROF. DR. MEHMET HAKKI CAŞIN müjde verdi: Türkiye çoktandır süpersonik füze çalışması yapıyor. (Çalışma dediğim yani AR-Ge) ve Türkiye nin kamuoyu ile paylaşmadığı çok teknolojik proje var.
Dostum Atatürk dirilse bile bu ülkeyi kurtaramaz.
RTE kendini düşünmekten başka bir şey yapmıyor.
Boşa ümitlenmeni önermiyorum.

firatbey

80+ Silver
Evet ABD ye dış mihraklar diyip her fırsatta onlara gavur derim, TR-ABD ekonomik karşılaştırma yapıldığında "kardeşim ora koskoca ABD" derim ama konu külliye oldu mu hemen ABD deki beyaz sarayı gösteririm, AKP li olduğunu nereden anladın?

Neyse zaten reis ölse bile (ALLAH KORUSUN BENİMKİNDEN ALIP ONA ÖMÜR VERSİN AMİN) "başka daha iyi aday mı var yieğnm" diyip yine reise basan milyonlar çıkar, Ecevit dönemindeki kuyruklar zaten 19738173819 km uzunluğundaydı.

Yok tabii daha iyi bir aday Allah ömrümden alsın ömrüne versin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom