Yok sadece neden var diye sordum. Yani açıklayın diye. Merak ettim biraz cahilim hani ben bilirsin sen de.
Bilmem gelen Devlet Başkanlarını apartman dairesinde mi karşılasın, Cumhurbaşkanı apartman dairesinden mi insanlara çağrı yapsın ?
Yok sadece neden var diye sordum. Yani açıklayın diye. Merak ettim biraz cahilim hani ben bilirsin sen de.
Düzgün , saygılı bir şekilde konuştuktan sonra neden ban yiyelim ki?Bu konuda ban yiyen çok olacak ben söyleyim.
Daha sert atışmalar gelecek diye düşünüyorum ben deBu konuda ban yiyen çok olacak ben söyleyim.
Yok be.Daha sert atışmalar gelecek diye düşünüyorum ben de
Evet ABD ye dış mihraklar diyip her fırsatta onlara gavur derim, TR-ABD ekonomik karşılaştırma yapıldığında "kardeşim ora koskoca ABD" derim ama konu külliye oldu mu hemen ABD deki beyaz sarayı gösteririm, AKP li olduğunu nereden anladın?Beyaz Saray nedne var?
Öncesinde apartman dairesinden mi çağrı yapıyordu?Bilmem gelen Devlet Başkanlarını apartman dairesinde mi karşılasın, Cumhurbaşkanı apartman dairesinden mi insanlara çağrı yapsın ?
Dostum Atatürk dirilse bile bu ülkeyi kurtaramaz.Ben en genelden alayım :
Suriye, Libya, Kadabağ.
ABD şu an korkuyor. Şu an ABD çöküyor. Resmen çöküşü başladı. Güç yavaş yavaş doğuya yani Çin e akıyor. ABD nin korkusu şu ; Türkiye elden gidiyor.
Onlar ecevit Türkiye sini istiyorlar. Fakat o devir bitti. RTE karşı duruyor. Biz her Suriye ye girdiğimizde dolar yükseliyordu.
EK bilgi :
Geçen PROF. DR. MEHMET HAKKI CAŞIN müjde verdi: Türkiye çoktandır süpersonik füze çalışması yapıyor. (Çalışma dediğim yani AR-Ge) ve Türkiye nin kamuoyu ile paylaşmadığı çok teknolojik proje var.
Evet ABD ye dış mihraklar diyip her fırsatta onlara gavur derim, TR-ABD ekonomik karşılaştırma yapıldığında "kardeşim ora koskoca ABD" derim ama konu külliye oldu mu hemen ABD deki beyaz sarayı gösteririm, AKP li olduğunu nereden anladın?
Neyse zaten reis ölse bile (ALLAH KORUSUN BENİMKİNDEN ALIP ONA ÖMÜR VERSİN AMİN) "başka daha iyi aday mı var yieğnm" diyip yine reise basan milyonlar çıkar, Ecevit dönemindeki kuyruklar zaten 19738173819 km uzunluğundaydı.
Allah yardımcın olsun kardeşim.Yok tabii daha iyi bir aday Allah ömrümden alsın ömrüne versin.
Ulan sokaktan kör sağır topal çevirsen ülkeyi daha iyi yönetir.Yok tabii daha iyi bir aday Allah ömrümden alsın ömrüne versin.
yazık kafana veletSana yazık.