Neler Yeni

bizim suçumuz ne biz ne yaptık onları ödüyoruz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4

ArMTurk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Armi
evet. hiçbir ülke bizi sevmiyor. AB bizden tiksiniyor. ABD ambargoya hazırlanıyor. Aaa bi bakmışız hiçbir ülke dostumuz değil. anlayn şunu türkiyeden nefret ediliyor. üzücü ama gerçek.
Asgari ücretin daha iyisini bu ülke insanı tartışabilir eleştirebilir... İstediği inanca ve görüşede sahip olabilir... Lakin Abd ve Batı'yı iyi biliriz Nasıl barbar işgallerle koloniler kurup Mezopotamya'da işlediği cinayetleri gaspları ve Afrika Kafkasya'da nasıl Milletlerin Mallarını doğalgazlarını petrollerini hatta elmas yakutlarını gasp ettiklerinide iyi biliriz...! İngilterenin Fransanın Almanyanın nasıl hangi Gasp ve Talanlarla Güçlü olduğunu da biliriz ! Lakin Kimse Abd ve Batıyı bize örnek gösteremez...! Onlar Çıkarları ne yönde olursa ona göre hareket ederler ! Mavi Vatan Doğu Akdenizde Petrol doğalgaz Arama derler ! Mezopotamyadaki Halkı Afrika'daki Halkı uyandırma derler ! Brunson, Kavala gibi isimleri serbest bırak derler ! Hdp'nin siyasi kanadına dokunma derler ! Suriyeden İran'a oradan da Türkiye'ye uzanan Büyük İsrail(Sözde Kürdistan)'a engel olma derler ! Tiksinmezlerse zaten gocunuruz :)

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Boş konuşma. Kim iş beğenmiyor?
2018 Aksaray Üniversitesi 4 yıllık Yönetim Bilişim Sistemleri mezunuyum. CV göndermediğim yer, çalmadığım kapı kalmadı sonuç mu İŞSİZİM. Benim dönemimden sadece 1 kişi Koç Holding' de iş buldu çalışıyor onun dışındakiler İŞSİZ.
Abim 2013 Akdeniz Üniversitesi 4 yıllık İktisat mezunu. CV göndermediği yer kalmadı sonuç mu İzmir Ulukentte seyyar kokoreç satıyor.
Çevremde daha herkesi bu şekilde sayayım mı sana?
Sen kime neyden bahsediyorsun? Kalkmışsın bana Gaziantep' teki mavi yaka işten bahsediyorsun.
İnşallah iş bulursun.
Kendini geliştirmek adına bir şey yaptın mı? Ha CV'mi dolu dolu yazıyorum ve veriyorum diyorsan haklısın ama boş ise şirket seni niye işe alsın?

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Ben en genelden alayım :
Suriye, Libya, Kadabağ.
ABD şu an korkuyor. Şu an ABD çöküyor. Resmen çöküşü başladı. Güç yavaş yavaş doğuya yani Çin e akıyor. ABD nin korkusu şu ; Türkiye elden gidiyor.
Onlar ecevit Türkiye sini istiyorlar. Fakat o devir bitti. RTE karşı duruyor. Biz her Suriye ye girdiğimizde dolar yükseliyordu.
EK bilgi :
Geçen PROF. DR. MEHMET HAKKI CAŞIN müjde verdi: Türkiye çoktandır süpersonik füze çalışması yapıyor. (Çalışma dediğim yani AR-Ge) ve Türkiye nin kamuoyu ile paylaşmadığı çok teknolojik proje var.
7i2575396xe5.jpg

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben en genelden alayım :
Suriye, Libya, Kadabağ.
ABD şu an korkuyor. Şu an ABD çöküyor. Resmen çöküşü başladı. Güç yavaş yavaş doğuya yani Çin e akıyor. ABD nin korkusu şu ; Türkiye elden gidiyor.
Onlar ecevit Türkiye sini istiyorlar. Fakat o devir bitti. RTE karşı duruyor. Biz her Suriye ye girdiğimizde dolar yükseliyordu.
EK bilgi :
Geçen PROF. DR. MEHMET HAKKI CAŞIN müjde verdi: Türkiye çoktandır süpersonik füze çalışması yapıyor. (Çalışma dediğim yani AR-Ge) ve Türkiye nin kamuoyu ile paylaşmadığı çok teknolojik proje var.
O zaman ne mutlu bize.
Keşke şu Suriyeliler almasaydık.
Adamlar bizden kral hayat yaşıyor bizim memleketimizde.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Abilerine, ablalarına sorsana iş mi bulamıyorlar yoksa işi mi beğenmiyorlar?
Staj yapmak için bende firmaları geziyordum bu konu hakkında görüşmüştüm. İşi beğenmedikleri için çoğu işşiz. Gaziantep'e diğer iller eleman geliyor hala yetmiyor gerisi sen düşün.
:D ben buna gülerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Sarı
Ben en genelden alayım :
Suriye, Libya, Kadabağ.
EK bilgi :
Bu mesajla beraber ABD çökmüş bulunmaktadır. Evlerinize dağılabilirsiniz arkadaşlar konu kapandı.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Ben en genelden alayım :
Suriye, Libya, Kadabağ.
EK bilgi :
ABD çökmüyor daha.Finansal yıkımlar başlayacak bence.

robin

80+ Silver
Ben en genelden alayım :
Suriye, Libya, Kadabağ.
EK bilgi :
Alın size fıkra;

Biden bir gün makamında otururken tir tir titriyormuş. Korkudan ağlıyor, sessiz sessiz "rte çok yaşa" diye sayıklıyormuş. Demişler biden biden ne oldu sana? O da demişki " Türkiye elden gidiyor usta :oops:"

O sırada biden (temsili)
1610492143093.png

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
O zaman ne mutlu bize.
Keşke şu Suriyeliler almasaydık.
Adamlar bizden kral hayat yaşıyor bizim memleketimizde.
Tamam eyvallah şerefsizleri var.
Ama almasydık orda katliam olacaktı. Tek çözüm bizim alıp almamız olacaktı. Senin vicdanın el verir mi?
Üstelik İslam emrediyor bunu. Biz eğer onlara yüz çevirmiş olsaydık Allah üstümüze lanet verirdi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,144
Üyeler
164,449
Son üye
aperion322
Top Bottom