Neler Yeni

bizim suçumuz ne biz ne yaptık onları ödüyoruz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
yaş ne fark eder?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ego tatmini yapmıyorum bu platformda. ayrıca hiçbir zaman en iyi türk benim gibi iddiam olmadı.
Diyorum ya işte gerek yok kendni yormaya , bişey olmuyor ama kendimi tatmin ediyosan tilt olmuyorsan güzel.

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
Ne önemi var? Yazdıklarımın doğru olduğunu düşünüyorum.
Yok sadece merak hocam dediğim gibi yanlış anlamanı istemem de benim düşünceme göre de burası en azından bu forum böyle şeylerin konuşulacağı bir forum değil bilinçli olmakta fayda var herkes için söylüyorum yarın birgün birşeyler olur karşınıza çıkar fikirleriniz değişir veya daha da güçlenir yani kısaca adı üstünde donanım haber forum teknoloji sayfası vs vs. Konuyu açılması bu kadar yorum alması vs yanlış benim kendi görüşüm tabii ki bu herkese saygı duyuyorum.

yaş ne fark eder?

ego tatmini yapmıyorum bu platformda. ayrıca hiçbir zaman en iyi türk benim gibi iddiam olmadı.
Bilader sana sormadım bak arkadaşa sordum ona da cevabı verdim burda birşeylerin savunuculuğunu ve ya kendi kendinize tribe girip milleti kutuplaştırmayı bırakın. Sadece yaş sormuşum hemen atarlı giderli yaş ne farkeder filan. Çok şey farkettiği senin yazış stilinden birşeylere atlamandan belli.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Sakin ol şampiyon aynı taraftayız. Neye faydan dokundu şuan ülke adına peki ?
Ya şu "neye faydan oldu" sorusu da beni çok tilt ediyor. Abi hepimizin bir faydası olmak zorunda mı? Ya da "ben yıllık 1M dolar döviz sokuyorum bu ülkeye" dese ne değişecek. İnsanları ülkeye olan faydalarına göre mi sınıflandıracağız? ABD nüfusunun yüzde kaçının ABD ye katkısı var mesela?
Bence insan develtini dolandırmıyorsa, vergi kaçırmıyorsa, kurallara uyuyor ve ülkesine, ülkesinin değerlerine saygı duyuyorsa o insan zaten ülkesine faydalı bir insandır. Bildiğim kadarıyla @robin vergi kaçırmış biri değil, yoksa öyle misin robin?

robin

80+ Silver
Yok sadece merak hocam dediğim gibi yanlış anlamanı istemem de benim düşünceme göre de burası en azından bu forum böyle şeylerin konuşulacağı bir forum değil bilinçli olmakta fayda var herkes için söylüyorum yarın birgün birşeyler olur karşınıza çıkar fikirleriniz değişir veya daha da güçlenir yani kısaca adı üstünde donanım haber forum teknoloji sayfası vs vs. Konuyu açılması bu kadar yorum alması vs yanlış benim kendi görüşüm tabii ki bu herkese saygı duyuyorum.

Bilader sana sormadım bak arkadaşa sordum ona da cevabı verdim burda birşeylerin savunuculuğunu ve ya kendi kendinize tribe girip milleti kutuplaştırmayı bırakın. Sadece yaş sormuşum hemen atarlı giderli yaş ne farkeder filan. Çok şey farkettiği senin yazış stilinden birşeylere atlamandan belli.
neymiş benim yazılı stilim? atladığm şeyler? açık açık konuşalım.

Ya şu "neye faydan oldu" sorusu da beni çok tilt ediyor. Abi hepimizin bir faydası olmak zorunda mı? Ya da "ben yıllık 1M dolar döviz sokuyorum bu ülkeye" dese ne değişecek. İnsanları ülkeye olan faydalarına göre mi sınıflandıracağız? ABD nüfusunun yüzde kaçının ABD ye katkısı var mesela?
Bence insan develtini dolandırmıyorsa, vergi kaçırmıyorsa, kurallara uyuyor ve ülkesine, ülkesinin değerlerine saygı duyuyorsa o insan zaten ülkesine faydalı bir insandır. Bildiğim kadarıyla @robin vergi kaçırmış biri değil, yoksa öyle misin robin?
8 yaşında sakız çalmıştım :oops:

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Bir rtx 3080 olmuş 15k.
Ekonomi rezalet alım gücü düşük insanlar para kayırıyor yolsuzluk desen diz boyu her taraf köprü yol ama altyapı yok baştakiler israfçı ekonomiyle ilgilenen yok eğitim desen yerlerde sürünüyor asgari ücret açlık sınırında bir yağ olmuş 80 tl.
Sadece teknoloji ile alakalı rtx 3080 den bile bu sonuçlar çıkıyor
Ve bence teknoloji forumunda mevcut düzeni eleştirmek sorun değil
Zaten olsaydı siyaset diye ayrı bir konu başlığı olmazdı

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray

Seni vatan haini seni! Yallah silivriye ulan!
Ama silivriye gitmenin sebebi kalbimi çalmış olman 🤗🥰🤪😅

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal

Atladığın şey benim arkadaşa sorduğum soruya sana bir şey denmiş gibi cevap vermen aklın sıra klavye başında artislik yapman ben zaten gayet açık yazdım ama anlamadığın için bir daha yazıyorum. Ben o arkadaşa yazdım cevabını da yazdım neden sorduğumu da açıkladım sana ne oldu da sen atarlı giderli ordan tribe girip “yaşı ne farkeder” yazıyorsun. Sana ne oldu da cevap veriyorsun basit bak basit anlama güçlüğün yoksa ilk cevabımda anlardın ama bir daha söylüyorum sana bir şey mi demişim ?

robin

80+ Silver
Atladığın şey benim arkadaşa sorduğum soruya sana bir şey denmiş gibi cevap vermen aklın sıra klavye başında artislik yapman ben zaten gayet açık yazdım ama anlamadığın için bir daha yazıyorum. Ben o arkadaşa yazdım cevabını da yazdım neden sorduğumu da açıkladım sana ne oldu da sen atarlı giderli ordan tribe girip “yaşı ne farkeder” yazıyorsun. Sana ne oldu da cevap veriyorsun basit bak basit anlama güçlüğün yoksa ilk cevabımda anlardın ama bir daha söylüyorum sana bir şey mi demişim ?
düşünceni merak ettim? bunu yaş ile nasıl bağlayadığını okumak istedim?

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
Bir rtx 3080 olmuş 15k.
Ekonomi rezalet alım gücü düşük insanlar para kayırıyor yolsuzluk desen diz boyu her taraf köprü yol ama altyapı yok baştakiler israfçı ekonomiyle ilgilenen yok eğitim desen yerlerde sürünüyor asgari ücret açlık sınırında bir yağ olmuş 80 TL.
Sadece teknoloji ile alakalı rtx 3080 den bile bu sonuçlar çıkıyor
Ve bence teknoloji forumunda mevcut düzeni eleştirmek sorun değil
Zaten olsaydı siyaset diye ayrı bir konu başlığı olmazdı
Bunların hepsine katılıyorum sende cevaben çok güzel bir şekilde bence teknoloji platformunda eleştirmek sorun değil demişsin ve kendi görüşün olduğunu belli etmişsin öncelikle teşekkür ederim düzgün cevabın için. Bence neden yanlış onu açıklayım. Aslında bence yanlış değil ama insanlarımız birbirni kırmayı düşüncesizliği dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünmeye bayılıyor. Mesela hemen yukarda örnek adama sadece yaşını sordum ordan biri atılıyor ne olmuş tarzı cevap veriyor . Yani anlatmaya çalıştığım maalesef insanlarımız birbirne saygılı değil düşüncesine görüşüne saygılı değil birbirnin hakkını hukukunu gözetmiyor. Ekonomi filan bunlar olmadan düzelmez işte ben bu yüzden burda veya bunun gibi kalabalık platformlrda böyle şeylerin konuşulmayacağını düşünüyorum. Saygı sıfır kutuplaşma birbirini itme zirvede.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hala sıra beğliyiduk yeğen diyen beyin fakirleri var. bunları savunan eşşek beyinliler de var

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Bunların hepsine katılıyorum sende cevaben çok güzel bir şekilde bence teknoloji platformunda eleştirmek sorun değil demişsin ve kendi görüşün olduğunu belli etmişsin öncelikle teşekkür ederim düzgün cevabın için. Bence neden yanlış onu açıklayım. Aslında bence yanlış değil ama insanlarımız birbirni kırmayı düşüncesizliği dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünmeye bayılıyor. Mesela hemen yukarda örnek adama sadece yaşını sordum ordan biri atılıyor ne olmuş tarzı cevap veriyor . Yani anlatmaya çalıştığım maalesef insanlarımız birbirne saygılı değil düşüncesine görüşüne saygılı değil birbirnin hakkını hukukunu gözetmiyor. Ekonomi filan bunlar olmadan düzelmez işte ben bu yüzden burda veya bunun gibi kalabalık platformlrda böyle şeylerin konuşulmayacağını düşünüyorum. Saygı sıfır kutuplaşma birbirini itme zirvede.
O insanların kişiliğine bağlı.
Zaten dememesi gerek bir şey derse uyarı alıyor.
Ya da ban yiyor.
Tartışma da sorun yok.
Ama elbette karşılıklı olarak hakareti kimse tasvip etmez.

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
O insanların kişiliğine bağlı.
Zaten dememesi gerek bir şey derse uyarı alıyor.
Ya da ban yiyor.
Tartışma da sorun yok.
Ama elbette karşılıklı olarak hakareti kimse tasvip etmez.
İnsanlarımız maalesef asimile oldular yine söylüyorum satıcılarından alıcılarına pazarcısından marketçisine aklına gelebilecek tüm mecralar devlet kurumları hak hakkaniyet saygı gözetmiyor. En küçük örnek ve canlı örnek verirsem ev fiyatları devlet faiz düşürdü araba alınsın ev alınsın diye ev fiyarları iki kat arttı ekonomi battı aynı şekilde araba kredileri düştü satıcılar firmalar markalar fiyatları arttırdı (bunlar haberlerde var görebilirsin 2 dakka da karşına çıkar). Yani atasözü vardır herkes hakettiği şekilde yaşar diye maalesef insanlar kendi kuyusunu kazıyor her anlamda diyorum bunu.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,947
Üyeler
161,362
Son üye
cakil
Top Bottom