Bana ordan 2 dilim baklava bide kadayıf alımHerkes konuya doyduğuna göre ben tatlıları ikram edeyim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bana ordan 2 dilim baklava bide kadayıf alımHerkes konuya doyduğuna göre ben tatlıları ikram edeyim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Herkes konuya doyduğuna göre ben tatlıları ikram edeyim.
Yok be sadece iskender yemek amacıyla bile int. Etmem.Olum yaşamak her zamam güzeldir yapma zorluklari ne kadar kötü olsada cıkar onu aklından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olsun benim için hawli
Hocam 3 tane de makaron sarayım? Vallaha al bak makaronum taze.Bana ordan 2 dilim baklava bide kadayıf alım
Ver o zaman çocuklar yerHocam 3 tane de makaron sarayım? Vallaha al bak makaronum taze.
Trendyol paylaş kazan konuları der susarım..1 saate 20 sayfamı?? Rekor sanirim.
Elimde olsa; hiç doğmamayı, cesaretim olsa; amacı sadece her türlü acıyı çekmek olan bu Dünya’dan göç etmeyi tercih ederdim. Ülkemizde bu acı, geçim sıkıntısı, gelecek kaygısı gibi şeyler olsada, diğer ülkelerde bu anlam arayışı, hayattan keyif almama gibi şeyleri ifade ediyor. Kısacası yaşamın kendisi her türlü acılarla dolu.30 Gün fabrikada 11 saat çalışacağım 1 gün tatilim olacak ve 5L sıvı yağın 70 lira oldugu bir yerde 2700 lira alacağım? Ip ve sandalye alma fikri cık aklımdannn.![]()
Evet o açıdan bakınca öyle ama yani neyse sen anladın bence ne demek istediğimi.Bana söylemişin nasıl kişisel algılamayım![]()
Yok ben kutuplaşsın falan demiyorum. Ben eğer kutuplaşacağı varsa bırakın rahat rahat kutuplaşsınlar diyorum. Ayrıca başımızdakiler kendilerine oy vermeyen yüzde 48lik kesime FETÖ'cüymüş gibi bir kutuplaştırma yapıyorken, 80M'in ortak sesi ve humburbaşkanı olacağına kendi partisinin humburbaşkanı oluyorsa internetteki küçük tartışmalardaki küçük kutuplaşmalar kayda bile değmez. Ayrıca insanlar birbirlerine saygı duymayı bilse zaten kutuplaşma olmaz.Ne gereği var bence insanlari kutuplaştırmaya
Kardeşim yaş kaç kusura bakmazsan soruyorum ama ?Elimde olsa; hiç doğmamayı, cesaretim olsa; amacı sadece her türlü acıyı çekmek olan bu Dünya’dan göç etmeyi tercih ederdim. Ülkemizde bu acı, geçim sıkıntısı, gelecek kaygısı gibi şeyler olsada, diğer ülkelerde bu anlam arayışı, hayattan keyif almama gibi şeyleri ifade ediyor. Kısacası yaşamın kendisi her türlü acılarla dolu.
Evet biraz öyle, sadece hangi acıyı çekeceğimiz değişiyor o kadar. Kimisi son model iPhoneum yok diye ağlıyor diğeri kim bilir niye ağlıyor.Elimde olsa; hiç doğmamayı, cesaretim olsa; amacı sadece her türlü acıyı çekmek olan bu Dünya’dan göç etmeyi tercih ederdim. Ülkemizde bu acı, geçim sıkıntısı, gelecek kaygısı gibi şeyler olsada, diğer ülkelerde bu anlam arayışı, hayattan keyif almama gibi şeyleri ifade ediyor. Kısacası yaşamın kendisi her türlü acılarla dolu.
Ne önemi var? Yazdıklarımın doğru olduğunu düşünüyorum.Kardeşim yaş kaç kusura bakmazsan soruyorum ama ?
Sakin ol şampiyon aynı taraftayız. Neye faydan dokundu şuan ülke adına peki ?evet malasef bize kaldı. çünkü siyaseti bozdular. siyaset konuşmayı kutuplaştırma olarak görüyorlar şaka gibi.