bizim suçumuz ne biz ne yaptık onları ödüyoruz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Olum yaşamak her zamam güzeldir yapma zorluklari ne kadar kötü olsada cıkar onu aklından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olsun benim için hawli
Yok be sadece iskender yemek amacıyla bile int. Etmem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 saate 20 sayfamı?? Rekor sanirim.

30 Gün fabrikada 11 saat çalışacağım 1 gün tatilim olacak ve 5L sıvı yağın 70 lira oldugu bir yerde 2700 lira alacağım? Ip ve sandalye alma fikri cık aklımdannn. :(
Elimde olsa; hiç doğmamayı, cesaretim olsa; amacı sadece her türlü acıyı çekmek olan bu Dünya’dan göç etmeyi tercih ederdim. Ülkemizde bu acı, geçim sıkıntısı, gelecek kaygısı gibi şeyler olsada, diğer ülkelerde bu anlam arayışı, hayattan keyif almama gibi şeyleri ifade ediyor. Kısacası yaşamın kendisi her türlü acılarla dolu.

Bana söylemişin nasıl kişisel algılamayım :D
Evet o açıdan bakınca öyle ama yani neyse sen anladın bence ne demek istediğimi.
Ne gereği var bence insanlari kutuplaştırmaya
Yok ben kutuplaşsın falan demiyorum. Ben eğer kutuplaşacağı varsa bırakın rahat rahat kutuplaşsınlar diyorum. Ayrıca başımızdakiler kendilerine oy vermeyen yüzde 48lik kesime FETÖ'cüymüş gibi bir kutuplaştırma yapıyorken, 80M'in ortak sesi ve humburbaşkanı olacağına kendi partisinin humburbaşkanı oluyorsa internetteki küçük tartışmalardaki küçük kutuplaşmalar kayda bile değmez. Ayrıca insanlar birbirlerine saygı duymayı bilse zaten kutuplaşma olmaz.

Elimde olsa; hiç doğmamayı, cesaretim olsa; amacı sadece her türlü acıyı çekmek olan bu Dünya’dan göç etmeyi tercih ederdim. Ülkemizde bu acı, geçim sıkıntısı, gelecek kaygısı gibi şeyler olsada, diğer ülkelerde bu anlam arayışı, hayattan keyif almama gibi şeyleri ifade ediyor. Kısacası yaşamın kendisi her türlü acılarla dolu.
Kardeşim yaş kaç kusura bakmazsan soruyorum ama ?

Evet biraz öyle, sadece hangi acıyı çekeceğimiz değişiyor o kadar. Kimisi son model iPhoneum yok diye ağlıyor diğeri kim bilir niye ağlıyor.
Şunu dinle

evet malasef bize kaldı. çünkü siyaseti bozdular. siyaset konuşmayı kutuplaştırma olarak görüyorlar şaka gibi.
Sakin ol şampiyon aynı taraftayız. Neye faydan dokundu şuan ülke adına peki ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,725
Üyeler
183,158
Son üye
emirozen175
Geri