robin
80+ Silver
pişman değilim, düşüncelerim bunlarRobin hep tek yiyor.
pişman değilim, düşüncelerim bunlarRobin hep tek yiyor.
ABD çok para bastı bir sıkıntı olabilir finansal anlamda bence.Çin’in ekonomik olarak güçlenmesi, direkt olarak nasıl ABD’nin tamami ile çöküşünü temsil edebilir? Ayrıca “Türkiye elden gidiyor,” cümlesini ve “Ecevit Türkiyesi” tanımlamanı detaylandırmanı istiyorum.
Siyasi görüşümün anlaşılmamış olması benim için en iyisi.Aynen öyle, ben acayip zevk alıyorum. 1 siyaset 2 @robin in dini konuları çok zevkli oluyor.
Sonuçta o kötü laflar ediliyorken ceza yiyeceklerini biliyorlardı. Yani çok da şey etmemek lazım, ciddiye almamak.
@FightForHonor neredeyse bütün konuyu okudum ama siyasi görüşünü netleştirmedim, bazen muhalefet bazen akpli gibisin. HDP li çıkarsan şaşırmam artık.
Senin gibiler bu kafayla zor iş bulur zaten pek aramana gerek yok.
Rapor et tuşu var.@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül konuyu kapatalım bence hocam. Konuyu açan kişi de burada değil. İyi yere de gittiği söylenemez.
İnsan gibi çalışmak istiyorum demişsin ve adam sana "böyle arayacaksan arama" demiş LOL. Hatta bababoiTabii canım.
İşverenler çalışan değil köle arıyor zaten.
Günde 23 saat çalışacak, haftada 7 gün çalışacak, asgari ücret, resmi tatiller yok, yıllık izin yok, yol, yemek ücreti yok, böyle çalışan arıyorum ben de, günde 100 kişi geliyor. İş beğenmiyor bunlar.
Adamlar uyuyordur bu saatte la@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül konuyu kapatalım bence hocam. Konuyu açan kişi de burada değil. İyi yere de gittiği söylenemez.
yaa tşkAynen öyle, ben acayip zevk alıyorum. 1 siyaset 2 @robin in dini konuları çok zevkli oluyor.
Sonuçta o kötü laflar ediliyorken ceza yiyeceklerini biliyorlardı. Yani çok da şey etmemek lazım, ciddiye almamak.
@FightForHonor neredeyse bütün konuyu okudum ama siyasi görüşünü netleştirmedim, bazen muhalefet bazen akpli gibisin. HDP li çıkarsan şaşırmam artık.
Adam uzaylı çıkıyormuş. Bizim galaksimizde siyaset çoktan bitti, kökten çözdük falan diyormuş.Siyasi görüşümün anlaşılmamış olması benim için en iyisi.
Caner’e göre ABD’nin yok oluşu kesin gibi gözüküyor. Ne yapacaklarABD çok para bastı bir sıkıntı olabilir finansal anlamda bence.
Kullanıyodum ben onu ama sağol yinede. Unutmuş olabilirim bi kaç saniyeliğine o tuşun varlığını.Rapor et tuşu var.
<3<3<3<3yaa tşk
Ya bu arada söylemeden edemeyeceğim, yani ortamı yumuşatmaya falan çalışma bence. Moderatörler horul horul uyuyor işte, biz de tartışıyoruz burada. Bırak şöyle işler biraz kızışsın yani.Kullanıyodum ben onu ama sağol yinede. Unutmuş olabilirim bi kaç saniyeliğine o tuşun varlığını.
Bana söylemişin nasıl kişisel algılamayım<3<3<3<3
Bir de şu konular hep uyuma saatime denk gelmese daha iyi olucak. Bu konular neden acaba hep geceleyin tartışılıyor.
Ya bu arada söylemeden edemeyeceğim, yani ortamı yumuşatmaya falan çalışma bence. Moderatörler horul horul uyuyor işte, biz de tartışıyoruz burada. Bırak şöyle işler biraz kızışsın yani.
Sen belki insanlar kırılmasın diyorsun ama ben burada kan görmek istiyorum vahşet istiyorum. Her forumda "arkadaşlar lütfen siyaset olmasın" gibisinden 1816711 tane mesaj görünce bayat tadı veriyor artık. Hayır bir de mesaj yazarak konuyu sürekli uplayıp sıcak tutuyorsun. Bu arada laflarım sana değil yani kişisel anlama.