Doğru ekonomiyi batırdılar. Haklsın.
Bülent Ecevit'in zamanlarını özledin sen herhalde
Doğru ekonomiyi batırdılar. Haklsın.
Adam aday olmadı. Mansur başkanı seviyorum ama partisi engel olur ona.Mansur Yavaş ne diye duruyor?
Melih Gökçeğin vardı, fakat il-legal vardı. Vatandaşı soymaktan.
Dünya da yapılan en ucuz maliyetle yapılmış merkrxdi.Melih Gökçek'in yaptığı Ankapark'a ne oldu?
Yukarıda gerekli cevabı verdim.Türkçe bozuk olabilir düzeltilir hocam yeter ki kafa bozuk olmasın.
Sorun 1 günde çözülmez elbet ama 20 sene oldu nerdeyse.. ve sorunlar arttı. Napcaz 20 sene daha verek mi
Yazıp yazıp siliyorum. Yazıp yazıp siliyorum. YAZIP YAZIP SİLİYORUM...Merhaba,
Önce üslubunuzu düzeltin.
1-%50 lik kesime cahil deme hakkını nerden buluyorsunuz?
2-Türkiye şu an yükselme trendine girmiş bir ülke. Türkiye nin dış politika adımlarını takip etseniz veya anlayabilecek aklınız olsa.
3- Her Allah 'In günü yalan söyleyen CHP (KK, özgür özel vesaire) başa geçse ekonomi düzelecek mi? Hayır.
Siz sadece ekonomik yönden bakıyorsunuz. Global olarak düşünüp tüm haritayı görseniz belki aklınız bi şeylere erer.
Ben RTE ciyim, bunu söylemekten çekinmem.
%50 lik kesime cahil, akılsız diyerek akıl yaşınızı belli ettiniz.
Ben de yasak olmasını isterdim ama geçen yasaklansın dedik. Olmaz öle şey dedilerBu forumda siyaset çok can yakar
Siyaset neden yasak değil ?
Gökçek dinazor heykellerine aşırı gereksiz para harcamış. O parkın yapılması hataydı bence.Dünya da yapılan en ucuz maliyetle yapılmış merkrxdi.
Melih Gökçek in amacı Ankara'nın imzası olmasıydı. Misal İstanbul'un Kız Kulesi var (sadece örnek). Fakat halkımız yeterli desteği vermedi.
Evet azıcık araştırma ile fabrikalar açtığını öğrendim.Kim diyor?
Fabrikaların kapanması normal bir durum.
Fabrikaların kapandığını biliyorsun ama kaç tane açıldığını biliyor musun?
Şimdi Gaziantep için konuşacağım, korona vakti 2 yeni organize sanayi açıldı bunun anlamı inanılmaz sayıda fabrika açılıyor ayrıca fabrikalar eleman bulamıyor.
Bazı fabrikalar neden özelleştiriyor?
Soruma cevap verir misin?
ŞKAMSDŞSFŞASDŞKFMLKSADMFLŞKSDAMF EN UCUZ ??????????? GÜLDÜRME BENİ. Anka parkı kız kulesi ile karşılaştırman bile ne kadar "CAHİL" bir insan olduğunu kanıtlıyor.Dünya da yapılan en ucuz maliyetle yapılmış merkrxdi.
Melih Gökçek in amacı Ankara'nın imzası olmasıydı. Misal İstanbul'un Kız Kulesi var (sadece örnek). Fakat halkımız yeterli desteği vermedi.
Ankapark'a gitmedim ve gitmeyeceğim.Dünya da yapılan en ucuz maliyetle yapılmış merkrxdi.
ŞKAMSDŞSFŞASDŞKFMLKSADMFLŞKSDAMF EN UCUZ ??????????? GÜLDÜRME BENİ. Anka parkı kız kulesi ile karşılaştırman bile ne kadar "CAHİL" bir insan olduğunu kanıtlıyor.