Buda yanlış bakış açısı. AK PARTİ geldi de ne oldu masal anlatma kardeşim bana.
Ne mi oldu umarım ironidir.
Buda yanlış bakış açısı. AK PARTİ geldi de ne oldu masal anlatma kardeşim bana.
Ne konuda yükseliyoruz onu söyler misin?Merhaba,
Önce üslubunuzu düzeltin.
1-%50 lik kesime cahil deme hakkını nerden buluyorsunuz?
2-Türkiye şu an yükselme trendine girmiş bir ülke. Türkiye nin dış politika adımlarını takip etseniz veya anlayabilecek aklınız olsa.
3- Her Allah 'In günü yalan söyleyen CHP (KK, özgür özel vesaire) başa geçse ekonomi düzelecek mi? Hayır.
Siz sadece ekonomik yönden bakıyorsunuz. Global olarak düşünüp tüm haritayı görseniz belki aklınız bi şeylere erer.
Ben RTE ciyim, bunu söylemekten çekinmem.
%50 lik kesime cahil, akılsız diyerek akıl yaşınızı belli ettiniz.
Sen işte o "cahil" kısmına giriyorsun. Söylerim hakkım var. Söz hakkım var.Senle muhatap bile olmam vizyonsuz.
En iyisini yapıyorsun ,Bu konulardan sıkıldım konuşacak halim yok ben kaçar, Rennes out.
Neyse ben ne tartışıyorum aga.Suçlu yönetim ama şimdi daha iyi yönetecek bir aday var mı? Yok.
Bence kutuplaşan insanların birbirine girmeden kilitlenmeli konu.
A1 Türkçe.bizim suçumuz ne diye biz gençler yaşlıların cahil kesim yaptıklarını ödüyoruz diye biz affedilmeyen günahların acısı çekiyoruz diye diye ya ben kendinden bir anı anlatmak istiyorum simdi 3 yıl önce ailen bana telefon alıyordu ve bu zaman sadece ailen asgari ücretin bir tık üstünde alıyordu ama rahat bir şekilde hayatını geçiriyordun ve bir sıkıntı çıkmıyordu ben ne istersen alıyorlardı simdi ise 2021 yılında ailen hayvanlar gibi maaş alsa bile zor geçiriyoruz diye çünkü 2016 asgari ücretden bile az alıyoruz düşünün ne berbat durumdayız peki yaptıkları yanlışları düzeltiyorlarmı hayır daha,da hata yapıyorlar diye kendi işlerine gelmediği için anketlere bakıyorum daha bu partiye oy veren %40 %35 var biz niye cahil insanların hatasını ödüyoruz hemen aşağında 2 resim verecem durumun 3 yıl içinde ne kadar değiştiği anlayın
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu bir anda silinirse bilin,ki ben silivri yolunu tuttum demek.
Doğru ekonomiyi batırdılar. Haklsın.Ne mi oldu umarım ironidir.
Türkçe bozuk olabilir düzeltilir hocam yeter ki kafa bozuk olmasın.Hele sen bi Türkçe öğrende öyle gel.
Para olunca çar çur edersen ne beklersin? Sence sorun 1 günde çözülebilir mi?
Kim diyor?Ama ekonomiyi düzeltmezler miydi?
tabii ki düzeltirlerdi.
Hadi şu sorunun cevabını ver.
Neden açılan bütün fabrikalar kapatılıyor?