Neler Yeni

bizim suçumuz ne biz ne yaptık onları ödüyoruz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

robin

80+ Silver
Buradaki arkadaşların birikimden kastı annesinden aldığı 3-5 harçlık😂😂😂.
Başka ülkelerdeki insanlar birkaç aylık birikimiyle araba alsın.
Biz hala baştakini savunalım.
Birkaç ay para biriktirip anca bir klavye mouse alalım.
olum :ROFLMAO: bir :ROFLMAO: yıldır :ROFLMAO: harçlık :ROFLMAO: biriktiriyorum :ROFLMAO: anca :ROFLMAO: bim'den :ROFLMAO: mouse :ROFLMAO: alabildim :ROFLMAO: yinede :ROFLMAO: akp :ROFLMAO: çok :ROFLMAO: yaşa :ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Sarı
Bay Kemal'e açılan son davadan sonra yazı yazamaz hale geldim. Yazıp yazıp siliyorum. İfade edemiyorum kendimi... Daha ne olsun?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Fabrikalar elemen bulamıyorsa neden benden büyük olan abilerim , ablalarım iş bulamıyorum diye yakınıyor?
Abilerine, ablalarına sorsana iş mi bulamıyorlar yoksa işi mi beğenmiyorlar?
Staj yapmak için bende firmaları geziyordum bu konu hakkında görüşmüştüm. İşi beğenmedikleri için çoğu işşiz. Gaziantep'e diğer iller eleman geliyor hala yetmiyor gerisi sen düşün.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Gökçek dinazor heykellerine aşırı gereksiz para harcamış. O parkın yapılması hataydı bence.
Katılıyorum. Farklı bir şey yapılabilirmiş.
Dediğim gibi adamın amacı Ankara ya bir değer kazandırmak idi. Ankara denince milletin aklına Ankapark gelmesini istiyordu. Ama Türk milleti ne anlasın dinozordan.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Bay Kemal'e açılan son davadan sonra yazı yazamaz hale geldim. Yazıp yazıp siliyorum. İfade edemiyorum kendimi... Daha ne olsun?
Hmm...
Gülün bakalım bu komik cümlelere.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Örnek bu arkadaşın attı yazıdır. Serbest değiliz. Bir vatandaş yoruma "YAW HEHE" yazıd diye adamı mahkemeye çıkardılar ve 1 yıl hapis istendi.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Staj yapmak için bende firmaları geziyordum bu konu hakkında görüşmüştüm. İşi beğenmedikleri için çoğu işşiz. Gaziantep'e diğer iller eleman geliyor hala yetmiyor gerisi sen düşün.
Bilmiyorum o kadarını.
İş varsa ve o işi beğenmiyorlarsa onların sorunu.
Fakat adam veya kadın mezun olduğu bölümden neden iş bulamıyor?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Katılıyorum. Farklı bir şey yapılabilirmiş.
Dediğim gibi adamın amacı Ankara ya bir değer kazandırmak idi. Ankara denince milletin aklına Ankapark gelmesini istiyordu. Ama Türk milleti ne anlasın dinozordan.
Bana parayı çar çur etmiş gibi geliyor. 1 tane heykele 1 milyon TL ihale vermezsin ya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Sarı
Fabrika: 12 saat iş, yol ve yemek sana ait, asgari ücret, pazar günü tatilin virüs sebebiyle yok. Yarın gel başla.

robin

80+ Silver
aynen usta. insanlar iş beğenmediği için açlıktan ölüyor, çocuğuna pantalon alamadığı için intihar ediyor. artık şu hayal dünyasndan çıkın.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom