Bkm kitap mı kitap yurdu mu

Ekler

• Screenshot_20210512-202505_Chrome.jpg
    Screenshot_20210512-202505_Chrome.jpg
    381.2 KB · Hit: 65
kitap 40 tlden düşmüş o yüzden kazancınız 16 TL diyor fiyat 24 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kargo ücretlerine de bakman lazım
Anladım bkm den alıcam o zaman hem kargo ücretsiz hemde daha ucuz

Dostum neden böyle bir konu açtın anlamadım. Ben ikiside güvenli dedim. Fiyatı uygun olandan al işte.

Eğer papara varsa bkm kitapta %15 indirim veriyor

Kanka ben ikisinden de aldım sana şöyle söyleyeyim Kitapyurdu çok hızlı geldi 3 günde falan geldi ama paketlemesi biraz kötü kitaplar hasar almaya açık.
BKM kitap ise paketlemede çok iyi kargoda en az 1 haftada geliyor Bursa'dan İstanbul'a geldiği için biraz uzun sürüyor.
Alacakların hangisinde daha ucuz ise ordan al derim ben

Ben eskiden BKM'den alıyordum ama kargonun ulaşması uzun sürüyordu ve kargo şirketi PTT; kargoyu evde olmama rağmen getirmeyip her seferinde şubeye gitmem gerekiyordu. Henüz almadıysan buradan al : https://www.amazon.com.tr/Karantina...ld=1&keywords=karantina&qid=1620844711&sr=8-2
Amazondan alsam sıkıntı çıkmaz demi

%15 indirim var kaçırma
Peki teşekkür ederim

Kanka ben ikisinden de aldım sana şöyle söyleyeyim Kitapyurdu çok hızlı geldi 3 günde falan geldi ama paketlemesi biraz kötü kitaplar hasar almaya açık.
BKM kitap ise paketlemede çok iyi kargoda en az 1 haftada geliyor Bursa'dan İstanbul'a geldiği için biraz uzun sürüyor.
Alacakların hangisinde daha ucuz ise ordan al derim ben
Peki ya amazon ondan aldın m⁸

Amazondan alsam sıkıntı çıkmaz demi
Ben uzun zamandır amazondan alıyorum. Satıcı amazon ise bir sıkıntı çıkmaz. Prime üyelik alırsan aynı gün veya ertesi gün teslim ediyorlar. Üstelik kargo da ücretsiz oluyor.

Geri