kitap 40 tlden düşmüş o yüzden kazancınız 16 tl diyor fiyat 24 tlKazancınız 16 diyor 16 TL mi oluyor kitap yani öyleyse burdan alıcam bkm de 22 TL
kargo ücretlerine de bakman lazımkitap 40 tlden düşmüş o yüzden kazancınız 16 TL diyor fiyat 24 TL
Anladım bkm den alıcam o zaman hem kargo ücretsiz hemde daha ucuzkitap 40 tlden düşmüş o yüzden kazancınız 16 TL diyor fiyat 24 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kargo ücretlerine de bakman lazım
%15 indirim var kaçırmaPaparayla alıcam
Amazondan alsam sıkıntı çıkmaz demiBen eskiden BKM'den alıyordum ama kargonun ulaşması uzun sürüyordu ve kargo şirketi PTT; kargoyu evde olmama rağmen getirmeyip her seferinde şubeye gitmem gerekiyordu. Henüz almadıysan buradan al : https://www.amazon.com.tr/Karantina...ld=1&keywords=karantina&qid=1620844711&sr=8-2
Peki teşekkür ederim%15 indirim var kaçırma
Peki ya amazon ondan aldın m⁸Kanka ben ikisinden de aldım sana şöyle söyleyeyim Kitapyurdu çok hızlı geldi 3 günde falan geldi ama paketlemesi biraz kötü kitaplar hasar almaya açık.
BKM kitap ise paketlemede çok iyi kargoda en az 1 haftada geliyor Bursa'dan İstanbul'a geldiği için biraz uzun sürüyor.
Alacakların hangisinde daha ucuz ise ordan al derim ben
Ben uzun zamandır amazondan alıyorum. Satıcı amazon ise bir sıkıntı çıkmaz. Prime üyelik alırsan aynı gün veya ertesi gün teslim ediyorlar. Üstelik kargo da ücretsiz oluyor.Amazondan alsam sıkıntı çıkmaz demi