Emirhan Özer
80+
Dahası
bir başka sorum olacak size. radeon prorender for blender indirdim son sürüm. Add-on kısmından ekliyorum ama şöyle bir hata veriyor.bende sadece ekran kartı daha hızlı ama ikisini de dene hangisi hızlıysa öyle devam et
bu arada 21.12.1 üstü driverleri kullanabilirsin pro olması gerekli değilmiş
O zaman benim sadece radeonun son sürümünü indirip kullanmam yeterli değil mi? Çünkü render engine > cycles > gpu olarak kullanıyorum. prorender for blender olsaydı render engine bölümünde cycles haricinde prorender seçeneği de olacaktı.o prorender eski sürüm blender için artık amd destek veriyor
son radeon driverini yükle prorender gerek yokO zaman benim sadece radeonun son sürümünü indirip kullanmam yeterli değil mi? Çünkü render engine > cycles > gpu olarak kullanıyorum. prorender for blender olsaydı render engine bölümünde cycles haricinde prorender seçeneği de olacaktı.
tamamdır teşekkürler.son radeon driverini yükle prorender gerek yok
attığın yerdeki işlemci ayarını dene nasıl daha iyi oluyorsa öyle kullan
siz de mi amd kullanıyorsunuz? amdyi nvidia'ya göre daha uyguna aldım ama pişman oldum. oyun vs için yeterli ama tasarım programları için ya ben daha önce amd kullanmadığım için yabancı kalıyorum ya da cidden çok karışık. prorender ve radeon pro settings i ilk defa duydum mesela. nvidia tak çalıştır ama amd biraz başımı ağrıttı diyebilirim.tamamdır teşekkürler.
evet 5500xt kullanıyorum amd nin eksisi cuda ve yapay zeka olayları yok o yüzden nvideaya göre yavaş kalıyor premier pro gibi uygulamalarda hatta kalite farkı bile oluyor işlemciye göre bu işleri profosyonel yapıyorsan nvidia çok avantajlısiz de mi amd kullanıyorsunuz? amdyi nvidia'ya göre daha uyguna aldım ama pişman oldum. oyun vs için yeterli ama tasarım programları için ya ben daha önce amd kullanmadığım için yabancı kalıyorum ya da cidden çok karışık. prorender ve radeon pro settings i ilk defa duydum mesela. nvidia tak çalıştır ama amd biraz başımı ağrıttı diyebilirim.