Neler Yeni

Blender Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Dostlar blender bilenler bir yardım etsin. Şöyle, elimde bir model var ve ben bunu hareket ettirmek istiyorum ya da arkaya yükleyebileceğim dünyalar var ve bunları ayarlamak istiyorum. Bunla ilgili yardıma ihtiyacım var. Karşılıksız bırakmam yardımını. Yardım edebilecek var mı? Yukarıda basitçe anlattım.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
tyt paragraf gibi geldi nedense konu

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
blender ı ne yapacaksınız hocam tam olarak
bir daha açıklar mısınız yakın zamanda blender aldığım için az çok bilgim var

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
blender ı ne yapacaksınız hocam tam olarak
bir daha açıklar mısınız yakın zamanda blender aldığım için az çok bilgim var
Hocam şimdi ben editörüm tamam mı, benim elimde birkaç tane model var. Figür vs ev modelleri. Benim amacım bunları kullanarak 10 saniyelik bir video yapıcam. Bu videodan para kazanacam :d Video içeriği şöyle aşırı basit olcak, adamın nick uzaktan kamera yavaşça bunlara doğru gelcek, adamın nickinin yanında da oyun karakteri olcak. Örnek atabilirim. Neden boyle bir video yapma gereği duyuyorsun sorusu gelebilir, parası çok iyi.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
ben konuya çok yanlış girmişim sanırım bir fikir üretemedim kusuruma bakmayın :D

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Hocam blender'a hakimim ama sorununun ne olduğunu tam anlamadım daha net açıklayabilir misin ?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu karakteri hareket ettirmem gerekiyor. Blender bilen hiç mi yok?
1655410200071.png

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Şu karakteri hareket ettirmem gerekiyor. Blender bilen hiç mi yok?Alıntıyı görüntüle
üstündeki siyah çubuğa tıkla sonra ekranın en sol üstünde object mod yazıcak ona tıklayıp pose mode'u seç
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama animasyon vermek çok zor şimdiden söyliyim

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
üstündeki siyah çubuğa tıkla sonra ekranın en sol üstünde object mod yazıcak ona tıklayıp pose mode'u seç
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama animasyon vermek çok zor şimdiden söyliyim
Çok çok çok sağol. Amacım 10 saniyelik kamera hareketi. Karakterin elinde silah olucak ve bildiğin olduğu yerde duracak. Yanında yazı olur. Kamera uzaktan hafiften gelecek. O tarz bişi yazıyla anlatması zor. Neden yapıyorsun diye sorarsan bu tür editlere adamlar 200tl fiyat çekiyor. Ben yarı fiyatına yaparsam haftalık 600tl gibi gelir sağlayabilirim ki 18 yaşında birisi için mükemmel gelir kaynağı. Seni bu konuda rahatsız edebilir miyim? Danışmak adına.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Çok çok çok sağol. Amacım 10 saniyelik kamera hareketi. Karakterin elinde silah olucak ve bildiğin olduğu yerde duracak. Yanında yazı olur. Kamera uzaktan hafiften gelecek. O tarz bişi yazıyla anlatması zor. Neden yapıyorsun diye sorarsan bu tür editlere adamlar 200tl fiyat çekiyor. Ben yarı fiyatına yaparsam haftalık 600tl gibi gelir sağlayabilirim ki 18 yaşında birisi için mükemmel gelir kaynağı. Seni bu konuda rahatsız edebilir miyim? Danışmak adına.
tabii istediğini sorabilirsin.

Top Bottom