Unreal Engine bir oyun motoru, Blender ise 3D modelleme uygulamasıdır.Blender ve unreal engine farklı amaçlar için kullanılan programlar değil mi yoksa ikisi de aynı amać için mi kullanılıyor. Sizce bu zamanda hangisini öğrenmek iyi
Yanıtınız için teşekkürler bende öyle biliyorum fakat bazı konularda karşılaştırıldığını görüp sormak istedim animasyon tarafı karşılaştırılıyor heralde zaten blenderda yaptığımız modelleri unreal engine de kullanmıyor muyuz yanlış mı biliyorum. Yanlış biliyorsam unreal da ki modeller hangi programda yapılıyorUnreal Engine bir oyun motoru, Blender ise 3D modelleme uygulamasıdır.
Modeller Blender üzerinden yapılıyor, animasyonları oyun motorlarından da yapabiliyorsunuz.Yanıtınız için teşekkürler bende öyle biliyorum fakat bazı konularda karşılaştırıldığını görüp sormak istedim animasyon tarafı karşılaştırılıyor heralde zaten blenderda yaptığımız modelleri unreal engine de kullanmıyor muyuz yanlış mı biliyorum. Yanlış biliyorsam unreal da ki modeller hangi programda yapılıyor