❌İndirim Bitti! 🔥Blitzwolf BW-KB3 1862TL! 🔥

Klavyeyi bugün teslim aldım. Tuş hissiyatı basımı çok güzel ve tok bir sesi var. Önceki klavyem Apex pro tkl'den daha az tuş sesi çıkartıyor.
Hocam iki klavyeyi karşılaştırdığınızda ne gibi farklar var? Ben bu klavyeyi sipariş etmiştim ancak iptal ettim ve Apex pro tkl alacağım.

Yok böyle bi güzellik. Kailh box white switchler çok hoş tactile olsa da.

1689953828325.jpeg

Beyler macro nasıl yapılıyor çözen var mı ? örn: mouse right click (sürekli)

Açıkçası ben de pişmanım fazladan almadığım için. Bu kadar kaliteli olmasını beklemiyordum.

Allah isteyen herkese nasip eder umarım.
Switchlerini değiştiririm felan diyordum ama bayıldım beyaz switclere. Yazması çok zevkli. Outemu blue switclerle alakası bile yok. Etraftakileri rahatsız edecek bir ses değil.

2500 TL'ye kadar hala alınabilir tekrar stoklara girerse ya da Aliexpress üzerinden. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Klavyeyi bugün teslim aldım. Tuş hissiyatı basımı çok güzel ve tok bir sesi var. Önceki klavyem Apex pro tkl'den daha az tuş sesi çıkartıyor.
apex pro tkl mi yoksa nu klavye mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu klavyeyi o kadar istiyorum ki inşallah tekrar stoklara girer.

Haber veren arkadaşa bir teşekkür, indirim kodunu veren arkadaşa da ayrı bir teşekkür. Dün kargo ulaştı az önce kurulumunu yaptım. Çok güzel bir sesi var. Çok tok bir sesi var. Daha sesli olur diye düşünüyordum ancak beklediğimden daha sessiz çıktı. Beklenti üstü bir klavye çıktı benim için.

Klavye bana da bugün geldi, mükemmel ötesi bir hissiyatı var bu kadar beklemiyordum. Basım hissiyatı, switch sesi her şeyi mükemmel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,296
Üyeler
187,022
Son üye
KnrEmo
Geri