Yardım Blody klavye alınır mı?

James Gg

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,798
Alınır.

Hocam 100M basım veriyor. Ayrıca merdiven altı klavyeler daha pahalı kesinlikle alınır. Şahsen g512 kullanıyorum ve acaba alıp denesem mi diyorum.

Ben de almayı düşünüyorum lakin masam dar olduğu için tkl bakıyorum.Piyasada klavye fiyatları baya arttı.En kötü alacam gibi duruyor

hocam fiyatına göre kesinlikle alınır. bende karasızım şuan razer cynosa lite kullanıyorum alsam mı bilemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 100M basım veriyor. Ayrıca merdiven altı klavyeler daha pahalı kesinlikle alınır. Şahsen g512 kullanıyorum ve acaba alıp denesem mi diyorum.
paranız varsa alıp kenarıya koyun bence. sonra mekanik klavyeniz bozulduğunda ve membran bir klavye kullanmaya mecbur kaldığınızda çok üzücü bir deneyim yaşıyorsunuz.

288 liraya geliyor alınır mı? ? 3-4 yıl götürmesi önemli insan gibi kullanıyorum.

Beles
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 yıldır a4tech kullanıyorum ekipman istediğini sorabilirsin klavyesini fln çok kullandım mouseu heleki

Bloodynin a90 modelinde bir mouseunu 4 yıl kullanıp taş gibiyken satmıştım. Genelde ürünleri kaliteli oluyor alınabilir.

Kaliteli marka. Alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,697
Üyeler
190,789
Son üye
ugur58991
Geri