Bloody B328 Nasıldır ?

Işıklandırması inanılmaz mükemmel derecede hoş gözüküyor. Saber in ışıklandırması pek hoşuma gitmedi ama HyperX Alloy Core Gayet hoş bir ışıklandırmaya sahipmiş. Driver ı vardır değil mi?

Driver'dan kasıt uygulama ise, uygulaması yok. Düğmeden 4-5 ışık profili ve parlaklık ayarı var, o da yetiyor kanımca.

Driver'dan kasıt uygulama ise, uygulaması yok. Düğmeden 4-5 ışık profili ve parlaklık ayarı var, o da yetiyor kanımca.
Hmm evet uygulamayı kast etmiştim. Olsun 300 tl gayet yüksek bir fiyat olduğu için araştırırsam daha iyilerini de bulurum belki. Ama bu klavyeyi kayıt ettim, gerçekten çok iyi.

Hmm evet uygulamayı kast etmiştim. Olsun 300 TL gayet yüksek bir fiyat olduğu için araştırırsam daha iyilerini de bulurum belki. Ama bu klavyeyi kayıt ettim, gerçekten çok iyi.
Hocam onun yerine 50 TL'ye bu klavye var bunu alın. İkisinin de hissiyatı aynı çünkü. İkisi de aynı sistemi kullanıyor biri marka o kadar. Membran klavyeye 300 TL vermeyin, paranıza yazık.

Siz ne önerirsiniz hocam?
Hocam Saber alabilirsin daha yeni incelemesini attım gayet iyi, ogre alabilirsin rampage kb r90 orion ya da kb r91 alabilirsin fakat bu fiyata membran klavye alınmaz bence. Fakat yine de size kalmış bir tercih.

Hocam Saber alabilirsin daha yeni incelemesini attım gayet iyi, ogre alabilirsin rampage kb r90 orion ya da kb r91 alabilirsin fakat bu fiyata membran klavye alınmaz bence. Fakat yine de size kalmış bir tercih.
Saber almak istiyorum ama şöyle: 13 yaşındayım ve ben o 300tl yi her ne kadar kendim biriktirsem de şu türden cevaplar alacağımı ön görüyorum:
-Klavyeye o kadar para verilir mi!?
Nasıl ikna ederim bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,209
Üyeler
189,047
Son üye
elkadabra
Geri