Al o zaman yada bunu alBloody seviyorum
A90 kullanıyorum bende de aktifEvet a 90 da iyi ama benim elime bu uygun ve bunda core 3 ve 4 aktif
Saolasin kardeşimYıllanmış efsane internet kafe mouselarının markası bloody.
Yazılım konusunda çok iyi işler çıkartıyorlar. Yazılımla macroyla işi olmayan birisi için daha iyi seçenekler vardır elbet ama macro konusunda 10/10 mouse. Hayırlı olsun.
Fps oyunların da çok güzel macro yapılıyor cs PUBG vs bu gibi p fps oyunları için çok iyi
Daha iyi sprey atabiliyorsun ve sekmiyor silah
Bizde bilekle oynuyoruz sadece bu senin daha iyi atış yapmanı sağlıyor hile olsaydı Ban yerdikhile yani arkadaşlar neden kolu olmayan makro diyor anladım teşekkür ederim ben bilekle oynarım
Bizde bilekle oynuyoruz sadece bu senin daha iyi atış yapmanı sağlıyor hile olsaydı Ban yerdik
İnternet kafeciler bloody ürünleri kullanıyor kötü olacağını sanmam. Hayırlı olsunDaha önde çok macro yaptım A4ech mouselar da sıkıntı yaşamam macro da
Dostum bunu bana değil bloody firmasına sor yada pubg ye sor neden izin veriyorlar?evet birimizde bilek var tam seken silaha diğeri ise macrolu bilek bilmemki kafana bi kar98 iyi gider maçta gerçekten niye macro kullanıp kendi bileğinizle oynamıyorsunuz ?