Furkan1461
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,509
Soru başlıktaki gibi.
Son düzenleme:
Etiketlemiştim ama sonra sildim.bana neden etiket bildirimi geldi?
yanlislikla mi etiketlediniz, yoksa bir sey mi diyecektiniz.Etiketlemiştim ama sonra sildim.
Yanlışlıkla ama hazır gelmişken işaretlediğim ayarın ne işe yaradığını biliyor musunuz? @PeykSoftware haha ifadesi bırakmanızın nedeni ne?yanlislikla mi etiketlediniz, yoksa bir sey mi diyecektiniz.
Yanlış bir anlamda bırakmadım hocam. Sadece çok hoşuma gitti. Güldürdü beni. Ondan dolayı haha ifadesini bıraktım. Kaldırabilirim istiyorsan.Yanlışlıkla ama hazır gelmişken işaretlediğim ayarın ne işe yaradığını biliyor musunuz? @PeykSoftware haha ifadesi bırakmanızın nedeni ne?
Kaldırırsanız çok iyi olur.Yanlış bir anlamda bırakmadım hocam. Sadece çok hoşuma gitti. Güldürdü beni. Ondan dolayı haha ifadesini bıraktım. Kaldırabilirim istiyorsan.
?sebep hocam bu size reaksiyon olarak dönüyorKaldırırsanız çok iyi olur.
Ortada gülünecek bir şey olmadan mesajımda haha ifadesi olması yanlış anlaşılabilir.?sebep hocam bu size reaksiyon olarak dönüyor
hocam bu size reaksiyon olarak yansıyor kötü bir şey değilki hatta iyi bir şeyOrtada gülünecek bir şey olmadan mesajımda haha ifadesi olması yanlış anlaşılabilir.
Reaksiyon kasmak gibi bir amacım yok.hocam bu size reaksiyon olarak yansıyor kötü bir şey değil ki hatta iyi bir şey