Bluetooth Kulaklık ile Ses Gecikmesi Problemi

Reaksiyon skoru
209
Merhabalar, Anker Soundcore Lifenote Stereo Bluetooth 5.0 kulaklık kullanmaktayım. Normalde telefonumda kullanıyordum ancak bu gün ilk defa film izlemek amacıyla bilgisayarıma taktım, yarım saniye kadar bir gecikme yaşıyorum. Bluetooth problemi olacağını düşünsemde kulaklığı Hands-Free ( Eller Serbest) moduna aldığımda bu gecikme tamamen ortadan kalkıyor. (Eller serbest modunda kulaklık mono oluyor.) Konu hakkında bilgisi olan, bir çözüm sunabilecek arkadaşların desteğini bekliyorum.

Bende aynı sorunu yaşadım çok araştırdım ama çözüm bulamadım.

çok iyi bir bluetooth dongle alabilirsin
" Bluetooth problemi olacağını düşünsemde kulaklığı Hands-Free ( Eller Serbest) moduna aldığımda bu gecikme tamamen ortadan kalkıyor. "

Bu arada kulaklık nasıl bende almayı düşünüyorum memnun musun ?
Kulaklıktan çok memnunum. Vadettiklerinden daha iyisini sunuyor. Kesintisiz 8 saat pil ömrü sunuyordu alacağımda, ancak 12 saat kesintisiz kullanımda sarjı bitmedi bile. Basslar çok çok iyi. Ses seviyesi yüksek ve kaliteli.

" Bluetooth problemi olacağını düşünsemde kulaklığı Hands-Free ( Eller Serbest) moduna aldığımda bu gecikme tamamen ortadan kalkıyor. "
Dostum aynı sorun bende de mevcut. eller serbes modunda her şey güzel ama ses mono. nerelere baktıysam çözüm yok. bulabildin m bi çaresini?

Geri