Öneri Bluetooth kulaklık önerisi

Golf 4 R32

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,658
Bütçe
250
Telefonda müzik dinlemek için kullanacağım. Kulaktan düşmeyecek bir yapısı olsun çünkü genelde kulağımdan düşüyorlar. Kanal içi tercihimdir ama kulak içi de olur. Jlab go air düşünüyorum.

Jlab go air aldım gitti 250tl ye

Jlab go air aldım gitti 250tl ye
Nasıl hocam deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim. Kulağınıza nasıl oturuyor onu da yazarsanız iyi olur kulakiçi kulaklık kullanmakta zorlanıyorum hep.

Nasıl hocam deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim. Kulağınıza nasıl oturuyor onu da yazarsanız iyi olur kulakiçi kulaklık kullanmakta zorlanıyorum hep.
Kulaklık daha yeni geldi. Öncelikle kulağa çok iyi oturuyor hoplasan da zıplasan da düşmüyor. Ses kalitesine söylenecek söz yok çok iyi. Mikrofon kalitesi sessiz ortamlarda çok iyi. (Sesli ortamda test etme imkanım yok) Benim kutudan yedek silikon çıkmadı ama çıkanlar var yani şansınıza size çıkabilir. Onun dışında sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Kulaklık daha yeni geldi. Öncelikle kulağa çok iyi oturuyor hoplasan da zıplasan da düşmüyor. Ses kalitesine söylenecek söz yok çok iyi. Mikrofon kalitesi sessiz ortamlarda çok iyi. (Sesli ortamda test etme imkanım yok) Benim kutudan yedek silikon çıkmadı ama çıkanlar var yani şansınıza size çıkabilir. Onun dışında sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Pop modeli falan var aralarında seçim yapıcam artık. Bir bütçe vericem arkadaşlara bulabilecekleri bu bütçede en iyi kulaklık için. Deneyimlerinizi yazdığınız için teşekkür ederim. Yurtdışında daha pahalı olması f/p olması ve ses kalitesi açısından tercih edilebilir gibi. İyi akşamlar...

Geri