Neler Yeni

Bluetoothlu klavye önerisi

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Taş
2k ya bluetoothlu klavye arıyorum %60-%75 arasında önerisi olan varmı en fazla

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,833
İsim
Emre siyah
aula f75 harici bir şey mi arıyorsunuz yoksa f75den haberiniz mi yok

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aula f75 harici bir şey mi arıyorsunuz yoksa f75den haberiniz mi yok
evet haberim var ama 2.8 gibi fiyat bandı var indirime girerse direk alabilceğim bir klavye başka bi öneriniz varmı redragon buldum k530 pro yada rampage KB-RX63 B-Atom modelini buldum 1.7 - 1.8 bandında

Lucrecia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdulsamed Laik
evet haberim var ama 2.8 gibi fiyat bandı var indirime girerse direk alabilceğim bir klavye başka bi öneriniz varmı redragon buldum k530 pro yada rampage KB-RX63 B-Atom modelini buldum 1.7 - 1.8 bandında
Aula şuanda temuda 576 TL vergisiz vergiyle 900 filan olur sanırım. Hatta bana kuponlarla vs 696tlye geldi ve dün teslim aldım hiçbir sıkıntısı yok hissiyatı filan mükemmel.

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Taş
Aula şuanda temuda 576 TL vergisiz vergiyle 900 filan olur sanırım. Hatta bana kuponlarla vs 696tlye geldi ve dün teslim aldım hiçbir sıkıntısı yok hissiyatı filan mükemmel.
rengi nedir bu çok saçma soru olacak yada söyleyeceğim şey saçma gelebilir klavyeyi siyah arıyorum yeni setup aldığım için herşeyi siyaha geçiriyorum birtek klavye kaldığı için hemde kablolardan kurtulmak amacıyla böyle bir şey yaptım

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yağız
rengi nedir bu çok saçma soru olacak yada söyleyeceğim şey saçma gelebilir klavyeyi siyah arıyorum yeni setup aldığım için herşeyi siyaha geçiriyorum birtek klavye kaldığı için hemde kablolardan kurtulmak amacıyla böyle bir şey yaptım
Hem siyah hem de beyaz seçeneği var hocam temudan üyelik açın klavyeyi arttığınızda bulursunuz

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Taş
Hem siyah hem de beyaz seçeneği var hocam temudan üyelik açın klavyeyi arttığınızda bulursunuz
1732030495326.png
kalmamış hocam ama baya güzel duruyor

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Taş
Yine temuda ajazz bı klavye vardı F75 varken alınmaz ama kötü bı klavye değildi wireless mi bilmiyorum ama
ajazzlar bitmiş ekstra olarak galiba f75 alcam gibi duruyor 1 adette siyah alabilirm

Top Bottom