Aula şuanda temuda 576 TL vergisiz vergiyle 900 filan olur sanırım. Hatta bana kuponlarla vs 696tlye geldi ve dün teslim aldım hiçbir sıkıntısı yok hissiyatı filan mükemmel.
rengi nedir bu çok saçma soru olacak yada söyleyeceğim şey saçma gelebilir klavyeyi siyah arıyorum yeni setup aldığım için herşeyi siyaha geçiriyorum birtek klavye kaldığı için hemde kablolardan kurtulmak amacıyla böyle bir şey yaptımAula şuanda temuda 576 TL vergisiz vergiyle 900 filan olur sanırım. Hatta bana kuponlarla vs 696tlye geldi ve dün teslim aldım hiçbir sıkıntısı yok hissiyatı filan mükemmel.
Hem siyah hem de beyaz seçeneği var hocam temudan üyelik açın klavyeyi arttığınızda bulursunuzrengi nedir bu çok saçma soru olacak yada söyleyeceğim şey saçma gelebilir klavyeyi siyah arıyorum yeni setup aldığım için herşeyi siyaha geçiriyorum birtek klavye kaldığı için hemde kablolardan kurtulmak amacıyla böyle bir şey yaptım
Hem siyah hem de beyaz seçeneği var hocam temudan üyelik açın klavyeyi arttığınızda bulursunuz
Stokları kontrol edin hocam yenilenebilir 14bin tane satılmış klavyeden mavi olanını almıştım bendeAlıntıyı görüntülekalmamış hocam ama baya güzel duruyor
anladım hocam bu arada sizce bu nasıl https://www.temu.com/tr/-wireless--...32030227643_j64m73z4v7&_x_sessn_id=ob0yeb1hmlStokları kontrol edin hocam yenilenebilir 14bin tane satılmış klavyeden mavi olanını almıştım bende
Maalesef hocam herhangi bir bilgim yok klavye hakkında
stokları kontrol ediyorum belki olduda düşer f75 ama bunun dışında alternatifiniz varmıdırMaalesef hocam herhangi bir bilgim yok klavye hakkında
Yine temuda ajazz bı klavye vardı F75 varken alınmaz ama kötü bı klavye değildi wireless mi bilmiyorum amastokları kontrol ediyorum belki olduda düşer f75 ama bunun dışında alternatifiniz varmıdır
ajazzlar bitmiş ekstra olarak galiba f75 alcam gibi duruyor 1 adette siyah alabilirmYine temuda ajazz bı klavye vardı F75 varken alınmaz ama kötü bı klavye değildi wireless mi bilmiyorum ama