Bm 800 mikrofon iyi midir? ?

tatonosxxl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,539
bm 700 den bm 800 mikrofona geçiş yapmayı düşünüyorum acaba bm 800 mirkafon tam set halinde dib ses fln çıkarmı ve iyi midir?

Bir zamanların efsane youtuber mikrofonu.

Dip ses falan yok ama bence değmez. 400 liralık Drop Plus'ın mikrofonu 250 liralık mikrofondan daha iyi.

BM800 condenser mikrofon olduğu için phantom power ihtiyacı olacaktır ve o olmadığı sürece mikrofondan kaliteli bir deneyim alamazsınız, sesinizi düzgün almayacaktır ve tatmin etmez bu yüzden condenser değil de usb mikrofon almanızı öneririm.

BM800 condenser mikrofon olduğu için phantom power ihtiyacı olacaktır ve o olmadığı sürece mikrofondan kaliteli bir deneyim alamazsınız, sesinizi düzgün almayacaktır ve tatmin etmez bu yüzden condenser değil de usb mikrofon almanızı öneririm.
phantom powerım var zaten elimde olan 48v

Ben mikrofon aldığımda BM300 ile başlamıştım daha sonra tatmin olmayıp üzerine para koyup Fifine K669B aldım ve o da çalışmadı en sonunda paramı biriktirip Behringer C-1U aldım ve gerçekten güzel mikrofon ama bütçenize uygun değil işte.
Post automatically merged:

phantom powerım var zaten elimde olan 48v
O zaman alabilirsiniz gönül rahatlığı ile.
Merak ettim alacağınız ürünün linkini atar mısınız?

Ben mikrofon aldığımda BM300 ile başlamıştım daha sonra tatmin olmayıp üzerine para koyup Fifine K669B aldım ve o da çalışmadı en sonunda paramı biriktirip Behringer C-1U aldım ve gerçekten güzel mikrofon ama bütçenize uygun değil işte.

O zaman alabilirsiniz gönül rahatlığı ile.
Merak ettim alacağınız ürünün linkini atar mısınız?

teşekürler

teşekürler

Burada daha ucuz ve puanı da gayet yüksek

Bm800'üm de var drop plus'ım da. Phantom power vs. olmadan karşılaştırınca DP daha iyi performans veriyor somut veri [emoji1787]
ben bm 700 ile drop plusu karşılaştırdım bm 700 ün sesi biraz daha kötüydü ama ozaman phantom powerım flnda yoktu alıncada zaten ikrafon bozuldu

Burada daha ucuz ve puanı da gayet yüksek
teşekürler aynı paket ztn attığını alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,165
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick