tatonosxxl
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,539
bm 700 den bm 800 mikrofona geçiş yapmayı düşünüyorum acaba bm 800 mirkafon tam set halinde dib ses fln çıkarmı ve iyi midir?
ztn drop plus kullanıyorum artıdan bir mokrafon daha almak istediğim içinDip ses falan yok ama bence değmez. 400 liralık Drop Plus'ın mikrofonu 250 liralık mikrofondan daha iyi.
yani sisce alınır mı?Bir zamanların efsane youtuber mikrofonu.
Son drop plus övücüDip ses falan yok ama bence değmez. 400 liralık Drop Plus'ın mikrofonu 250 liralık mikrofondan daha iyi.
phantom powerım var zaten elimde olan 48vBM800 condenser mikrofon olduğu için phantom power ihtiyacı olacaktır ve o olmadığı sürece mikrofondan kaliteli bir deneyim alamazsınız, sesinizi düzgün almayacaktır ve tatmin etmez bu yüzden condenser değil de usb mikrofon almanızı öneririm.
O zaman alabilirsiniz gönül rahatlığı ile.phantom powerım var zaten elimde olan 48v
Bm800'üm de var drop plus'ım da. Phantom power vs. olmadan karşılaştırınca DP daha iyi performans veriyor somut veri [emoji1787]Son drop plus övücü
Ben mikrofon aldığımda BM300 ile başlamıştım daha sonra tatmin olmayıp üzerine para koyup Fifine K669B aldım ve o da çalışmadı en sonunda paramı biriktirip Behringer C-1U aldım ve gerçekten güzel mikrofon ama bütçenize uygun değil işte.
Post automatically merged:
O zaman alabilirsiniz gönül rahatlığı ile.
Merak ettim alacağınız ürünün linkini atar mısınız?
Alınır bence.ztn drop plus kullanıyorum artıdan bir mokrafon daha almak istediğim için
Post automatically merged:
yani sisce alınır mı?
Lastvoice BM800 Full Black Set Mikrofon Stand Filtre Ses Kitabı
Lastvoice BM800 Full Black Set Mikrofon Stand Filtre Ses kitabı en iyi fiyatla burada! Tıkla, Lastvoice BM800 Full Black Set Mikrofon Stand Filtre Ses eserini hızlı ve kolay bir şekilde satın al.www.hepsiburada.com
teşekürler
ben bm 700 ile drop plusu karşılaştırdım bm 700 ün sesi biraz daha kötüydü ama ozaman phantom powerım flnda yoktu alıncada zaten ikrafon bozulduBm800'üm de var drop plus'ım da. Phantom power vs. olmadan karşılaştırınca DP daha iyi performans veriyor somut veri [emoji1787]
teşekürler aynı paket ztn attığını alırımBM800 Profesyonel Stüdyo Youtube Tiktok Yayıncı Kayıt Mikrofonu Fiyatları ve Özellikleri
BM800 Profesyonel Stüdyo Youtube Tiktok Yayıncı Kayıt Mikrofonu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Burada daha ucuz ve puanı da gayet yüksek