Bonus Genç vs Maximum Genç

Antonio Montana

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
371
Bende Bonus Genç var şuan. İleride onu kapatıp Maximum Genç açmaya değer mi? Farkları neler? Bonus Genç limitim çok az (1300TL) onu da arttırmak istiyorum.

Baktığım kadarıyla Bonus ve Maximum kampanya farkları pek yok gibi. Siz neler dersiniz?

işbankasının taksit avantajı daha iyi.

Bende Bonus Genç var şuan. İleride onu kapatıp Maximum Genç açmaya değer mi? Farkları neler? Bonus Genç limitim çok az (1300TL) onu da arttırmak istiyorum.

Baktığım kadarıyla Bonus ve Maximum kampanya farkları pek yok gibi. Siz neler dersiniz?
Benim de merak ettiğim bir soru bu. Hangisi neyden ücret kesiyor neyden kesmiyor ve hangisi daha çok limit veriyor bana da tam tersi garanti çok limit verir iş bankası vermez demişlerdi.

Benim de merak ettiğim bir soru bu. Hangisi neyden ücret kesiyor neyden kesmiyor ve hangisi daha çok limit veriyor bana da tam tersi garanti çok limit verir iş bankası vermez demişlerdi.
İş bankası limit konusunda hemen hemen garanti ile aynı. Kampanya ve taksit avantajları çok iyi.

Garanti bende 08:00-16:00 arası eft ücreti almıyor. Havale 7/24 ücretsiz. Ayrıca Garanti Bonus Genç 25 yaşına kadar her koşulda ücretsiz, Maximum ise sadece öğrenci isen ücretsiz. Kampanyaları benzer. Garanti bence daha mantıklı ama sizlerinde fikrini almak istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işbankasının taksit avantajı daha iyi.
Bence bi farkları yok. Bonusta Maximumda taksit anlaşması yönünden bol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iş bankası candır
Nedeni nedir? Garantiye göre neden daha iyi?

Geri