emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
herkeze merhabalar ben windows 10 kumak istiyorum ama boot etmek ne demek anlayamadım dsadadsad
boot etmek bumu demek bu demekse windows 10u usb içine başka bir bilgisayarda yüklücez andan sonra hiçbirşey yüklü olmayan bilgisayara bilgidayar çalışmadan takarsak bir şey olurmu bilmiyorum windows usb sini seçiyoruz bitiyormuSistem başlarken açabileceğin disk seçme ekranı.
Windows usb sini seçebilmen için
Boot menu dediği şey. O başka.boot etmek bumu demek bu demekse windows 10u usb içine başka bir bilgisayarda yüklücez andan sonra hiçbirşey yüklü olmayan bilgisayara bilgidayar çalışmadan takarsak bir şey olurmu bilmiyorum windows usb sini seçiyoruz bitiyormu
Bir bilgisayar usb yi tarsan format usbni başlarken seçersen windows kurulumu başlar.boot etmek bumu demek bu demekse windows 10u usb içine başka bir bilgisayarda yüklücez andan sonra hiçbirşey yüklü olmayan bilgisayara bilgidayar çalışmadan takarsak bir şey olurmu bilmiyorum windows usb sini seçiyoruz bitiyormu
neyi durduryorsun ki anlamadım reis adsadasşddasdBir bilgisayar usb yi tarsan format usbni başlarken seçersen windows kurulumu başlar.
Sistemin içi dolu veya boş fark etmez. İşlem başladıktan sonra durdurulabilir.
Windows kurma işlemini başlattıktan sonra istersen durdurabilirsin.neyi durduryorsun ki anlamadım reis adsadasşddasd
boşver onu şimdi biz ilk baş normal bir bilgisyara windows 10u kuralımda geriisi gelir zaten ama windows 10 kurmayı bilmiyorumbu arada windows keyine para verme cmd den kodlarla etkinleştirme taktiği var ve orjinal https://donanimarsivi.com/forum/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/
boşver onu şimdi biz ilk baş normal bir bilgisyara windows 10u kuralımda geriisi gelir zaten ama windows 10 kurmayı bilmiyorum![]()
olm onu izledim yok bu olmadı yok şunun tuşun aktif edelim vb. gibi şeylerden kafam karıştı hemde laptopta yapıyor ben toplama bilgisayara yapıcamtechnopat win kurma videosu izle öğrenirsin ben ordan öğrendim