Neler Yeni

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Tekin Ayber
ASELS için önceki belirttiğim 114 TL alış hedefi bozuldu, bilginize...

Pazartesi 115,80 TL alış hedefi var ama sinyal kuvvetli alış sinyali değil, takip edip bakacağım, sinyal eğer kuvvetli olursa veya güncellenir ise burdan yazmaya çalışırım, sadece kayıt düşmek amaçlı yazdım, bence bu veriye dayanarak yatırım yapmayın, bekleyip görmek gerek biraz... Piyasalar biraz bulanık, piyasaların nabzı normal ritim ile atmıyor, dış kaynaklı gelişmeler istatistikleri saptırıyor... :(

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Tekin Ayber
Bayram bitti, kaldığımız yerden devam... Uzun zamandır hisse almıyorum, boşlukta gibi hissediyorum :D

Galiba hastası olduk, borsanın 🤣

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Tekin Ayber
Borsalar dünya genelinde tepe taklak :

2025-04-07_10-29.png

ASELS için önceki 114 TL hedefi de 113,50 TL olarak gerçekleşti ama bu olağanüstü bir haber neticesinde oldu, açıkçası ben gece veya sabah erkenden Amerikan borsalarına bakamadığımdan güncelleyemedim veriyi... :(

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Tekin Ayber
07 Nisan 2025 Pazartesi kapanış verileri:

2025-04-07_19-47.png

ASELS için kapanışa kadar ki verilere göre 114 TL alış hedefi var, yarın eğer veriler bu hedefi desteklerse kuvvetli alış hedefi olacak, şuanda geçerli normal bir alış hedefi... Hedefin 1 ila yarım puan altı da olabilir, zaten dibin dibini değil, dibin en makul olanını tespit etmeye çalışıyoruz.Bakalım tutacak mı yarın...
:)

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Tekin Ayber
abi sen nesin seni hiç forumda görmedim gizli yatırmcı mısın :D (dm gelir misin lütfen ? )
Ben senden önce bu foruma üye olmuşum :D Ama önceleri pek uğramıyordum, sorun varsa buyur burdan yakalım, hem ben baya bi zaman öncesine kadar hisse işlerine bakardım.
:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ASELS için 114,00 TL alış hedefi (hedef güncellenebilir...), eğer yarın hedef güncellenmez ise bir alış yaparım :)

TKFEN için satış hedefi 152,50 TL olarak hesapladım, bakalım tutacak mı yarın? :) [SADECE GÜNLÜK ÇALIŞANLAR İÇİN HESAPLADIM, YTD...]

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
hocam telegram instagram iletişimde kalacağımız mecra var mıdır acaba sizin gibi senetlerde sürekli güncel olan ve analiz eden kişilerle irtibatta kalmak isteriz

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Tekin Ayber
hocam telegram instagram iletişimde kalacağımız mecra var mıdır acaba sizin gibi senetlerde sürekli güncel olan ve analiz eden kişilerle irtibatta kalmak isteriz
Yok ama önce bir iyice değerlendirin bakalım, yaptığım analizler doğru mu, diye? Yazdığım tahminler tutarlı mı diye? Hem size şunu belirteyim, sizden para isteyip çeşitli sosyal medya kanallarından tavsiye verenlere asla itibar etmeyin. BEN KENDİME BİLE GÜVENMİYORUM, siz de emin olmadan bana veya benim yazdıklarıma öyle hemen inanmayın, bir test edin, sonra da kendiniz öğrenmek için konuda yazan bilgiler veya youtube kanallarından faydalanın... Kimse doğuştan öğrenmiyor, herkes araştırıp, karıştırıp öyle öğreniyor. PARANIZI ASLA BAŞKA KİŞİLERİN DEDİKLERİNE GÖRE YATIRIMDA DEĞERLENDİRMEYİN çünkü bu işin garantisi yoktur, tüm birikiminiz kaybolabilir...

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Tekin Ayber
ASELS için hedef alış fiyatı 113,70 TL şuan :) ASELS bekler bekler bi zaman sonra aşağıya yönelir diye bekliyoruz... ASELS her dibe vuruşundan sonra güzel kazançlar sağlıyor.

TKFEN için 152,50 TL hedef satış fiyatı demiştim dün, bugün sabah açılışta 151,50 TL en yükseği gördü ve sonra düşüş başladı tepeden, çok yaklaştık (1 TL fark var tepeden) ama gün sonuna belki TKFEN tekrar yükselişe geçebilir...

Son düzenleme:

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Tekin Ayber
Trump çine % 104 lük vergi koydu, son dakika gelişmesi :D

Yarın piyasalar allak bullak mı olacak acaba :)

Haaland

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Mustafa
Trump çine % 104 lük vergi koydu, son dakika gelişmesi :D

Yarın piyasalar allak bullak mı olacak acaba :)
Bir veriyor 3 alıyorlar yarın yine kırmızı yakıcaz gibi (ytd)

Top Bottom