Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

ASELSAN 2030 yılında Dünya Savunma Sanayi Şirketleri sıralamasında ilk 3'te olmayı hedefliyormuş :)

2030 yılına kadar ölmez isek biriktirebildiğimiz kadar ASELS hissesi almalı aslında 🤣 Geleceğin Nvidia'sı ya da geleceğin TESLA'sı ASELSAN olabilir, bence... :)

Bu videoda biraz bahsetmişler:

ASELS için yıllara göre BENİM TAHMİNLERİM:

2025 SONU : 500 TL HİSSE DEĞERİ.

2026 SONU: 1.000 TL

2027 SONU: 2.000 TL

2028 SONU: 3.333 TL

2029 SONU: 5.000 TL

2030 SONU: 10.000 TL

Bunlar hem istediğim hem de hayal ettiğim değerler, bence gerçekçi de, bakalım, hayırlısı artık :P Buraya not düşim dedim, belki yıllar sonra dönüp bakarız, ne kadar tutmuş diye :D

Son düzenleme:
İbb yönetiminden sonra sıra Süleymancılara mı geldi?

Eğer bu söylentiler doğru ise yeni bir şok dalgası yaşanabilir borsada, nasıl olur ve ne kadar sürer bilinmez ama bu olay gerçek gibi:

ASELS için yıllara göre BENİM TAHMİNLERİM:

2025 SONU : 500 TL HİSSE DEĞERİ.

2026 SONU: 1.000 TL

2027 SONU: 2.000 TL

2028 SONU: 3.333 TL

2029 SONU: 5.000 TL

2030 SONU: 10.000 TL

Bunlar hem istediğim hem de hayal ettiğim değerler, bence gerçekçi de, bakalım, hayırlısı artık :P Buraya not düşim dedim, belki yıllar sonra dönüp bakarız, ne kadar tutmuş diye :D
enflasyon dahil mi

20 Mayıs 2025 Salı Vadeliler anlık verileri:
2025-05-20_09-43.webp

20 Mayıs 2025 Salı borsa ilk açılış verileri:

2025-05-20_09-55.webp

ASELS baya bi düştü bugün anlık olarak, Trump ve Putin görüşmesinden sonra ateşkes müzakerelerinin başlama sinyali bile savunma sanayi şirketlerini düşürmeye yetti... Biraz daha düşebilceğini düşünüyorum...

2025-05-20_12-04.webp

Sanırım ASELS için devre kesici şuan devrede...

ASELS ne zaman alım yapma pozisyona gelir hocam. Bir tahminin var mı?

20 Mayıs 2025 Salı borsa kapanış verileri:

2025-05-20_19-58.webp

ASELS günlük olarak henüz alım fırsatı vermedi. Geçen hafta sadece bir kere vermişti yanlış hatırlamıyorsam... Orta vade için ise ASELS daha düşüş eğiliminde gibi, biraz daha düşüş bekliyorum. Ne zaman düşer, nasıl ve ne oranda düşer bilinmez ve savaşlar, gerginlikler önemli ölçüde etkiliyor piyasaları, özellikle ALTIN ve ASELS çok etkileniyor...

AB, Suriye'ye yönelik ekonomik yaptırımları kaldırma kararı aldı​

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Kaja Kallas, Suriye'ye yönelik ekonomik yaptırımların kaldırılmasına karar verildiğini bildirdi.​

Bu haber yarın belki biraz borsayı ve piyasaları etkileyebilir... Belki olumlu etkiler ama az etkiler.

Öğrenci olup yatırım tavsiyesi isteyen üyeler lütfen daha gerçekçi olun, hayatınızı ancak ve ancak okuyarak, üniversiteye giderek ve güzel bir maaş kazanarak garanti altına alabilirsiniz. Zaten ben yatırım tavisyesi vermem kimseye, hele hele öğrencilere hiç vermem. Gidin kitap alın, dersane parası biriktirin, sınavlara hazırlıkta kullanın veya üniversite için araç gereç için para biriktirin ama borsa imiş, kriptıo imiş, bunlar sizin için hem boş işler hem de zararınıza işlerdir. Okumayı beceremeyenleri ise zaten bu borsalarda keklik gibi avlarlar, hiç kusura bakmayın ama durum budur, kendinizi zenginlikle süslü hayallere kaptırmayın.

Geri