Neler Yeni

Borsa ve hisse senetleri hakkında günlük analiz yapalım

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Tekin Ayber
Bugün için yani 07.11.2024 perşembe günü yaptığım analiz;
Yarın yükselebileceğini düşündüğüm bir hisse var, zaten bugün de %9,90 oranında yükseldi... Yarın da açılışı biraz gerileyerek yapacağını ama tekrardan yükseliş trendine döneceğini hesap ediyorum, haftalık kazancının ne olacağı hakkında olumlu düşüncelerim var ama tabi şans işi belki de zarar verir. :D

his.jpg

Sizin de analizleriniz varsa veya başka diğer yakın konularda yazmak isterseniz konumuz bulunsun. :)

Ayrıca son bir aya yakın baya bi yükselen hisse olan patek yaptığım çözümlemeler sonucu 2 gün önce en üst alana denk geldi ve sert düşüşler yaşadı. Ve tahminim bu düşüşler 70 tl lere kadar sürecektir, ara ara tepkiler verse bile...

his0.jpg

Bunlar sadece düşüncelerimdir, asla yatırım tavsiyesi değildir.

"Size sunduğum yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu tavsiyeler genel nitelikte olup, özel olarak sizin mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olarak hazırlanmadı. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir."

Son düzenleme:

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Tekin Ayber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen benim de fazla şansım yoktur ama yine de tecrübe edinmek ve az bi şey de olsa kazanmak için stratejiler geliştirmeye çalışıyorum. Öğrenene kadar az parayla işleme giriyorum, iyice pişebilirsem daha büyük yatırımlar yapmam akıllıca olabilir. Aslında kendinizi kendinize kanıtlayabilirseniz borsa güzel kazandırıyor. Bir de robotlar var, ben henüz kullanamadım ama kullanan para patronları var :p Robot kullanmak için de programlama bilmek gerek, bunu da unutmamak gerek.

Farex

80+ Silver
Aynen benim de fazla şansım yoktur ama yine de tecrübe edinmek ve az bi şey de olsa kazanmak için stratejiler geliştirmeye çalışıyorum. Öğrenene kadar az parayla işleme giriyorum, iyice pişebilirsem daha büyük yatırımlar yapmam akıllıca olabilir. Aslında kendinizi kendinize kanıtlayabilirseniz borsa güzel kazandırıyor. Bir de robotlar var, ben henüz kullanamadım ama kullanan para patronları var :p Robot kullanmak için de programlama bilmek gerek, bunu da unutmamak gerek.
Şans değil reis. Bu ülkenin çivisi çıktı çivisi bist100 11500 tl den 8000 e düşen bist e ne demeli :D işte orada büyük kayıplarım oldu.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Tekin Ayber
Şans değil reis. Bu ülkenin çivisi çıktı çivisi bist100 11500 tl den 8000 e düşen bist e ne demeli :D işte orada büyük kayıplarım oldu.
Bir ara bende Altın almıştım ve KK ya kadar gayet güzel kazanmıştım ama o kara günün KK program açıklandığında aniden bütün kazancım kayboldu, paçayı zor kurtarmıştım. :D

Farex

80+ Silver
tarihin en düşüğü
Maalesef. Allah bilir kimlerin ceplerine mama niyetine gitti gerçi bu ne ki her şey mama olarak gidiyor. Pudra şekeri çekenleri gördük, Bende zaten avrupadayım polonya da yaşıyorum avrupa borsasında değerlendiriyorum mis gibi dolar cinsinden kafam rahat :D

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Tekin Ayber
Bist için şöyle bir değerlendirmem var, belki bakmak isteyen olur:

Altta tavan seviye kanallarını gösterdim, buralarda bist 100 endeksi baya bi zorlanıyor ve geçemiyor...

bist.jpg

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
daha girmem ne borsaymıs ne kırıpto ne forex ıkı gun kazanıyoz ertesı gun 10 mıslı kaybedıyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kaplabahmet
Yarın yükselebileceğini düşündüğüm bir hisse var, zaten bugün de %9,90 oranında yükseldi... Yarın da açılışı biraz gerileyerek yapacağını ama tekrardan yükseliş trendine döneceğini hesap ediyorum, haftalık kazancının ne olacağı hakkında olumlu düşüncelerim var ama tabi şans işi belki de zarar verir. :D

Alıntıyı görüntüle

Sizin de analizleriniz varsa veya başka diğer yakın konularda yazmak isterseniz konumuz bulunsun. :)

Ayrıca son bir aya yakın baya bi yükselen hisse olan patek yaptığım çözümlemeler sonucu 2 gün önce en üst alana denk geldi ve sert düşüşler yaşadı. Ve tahminim bu düşüşler 70 tl lere kadar sürecektir, ara ara tepkiler verse bile...

Alıntıyı görüntüle

Hocam benim bist100 den umidim kesildi ya

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Tekin Ayber
Bir şeyleri öğrenmenin en güzel yolu teorik olarak öğrendiğin ile uygulamalı pişmek bence :)

Aşağıda PATEK hissesinin tavan kanalını çizdim:

patek0.jpg

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

bitinecoinde çok para var diyolaaa asdasdasdas kanka işin şakası bi yana bu analiz işini tam olarak nasıl yapıyorsun neye göre tamam bu adamlar iyi oynar dedin neyi görince buna dikkat emem lazım dedin yada neyi görünce kaçın kaçın diyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:

tarihin en düşüğü
kayıp yok dipten satın almaya devamke asdasdasd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şeyleri öğrenmenin en güzel yolu teorik olarak öğrendiğin ile uygulamalı pişmek bence :)

Aşağıda PATEK hissesinin tavan kanalını çizdim:

Alıntıyı görüntüle
hocam 75 lerde girmeye başlayalımmı buna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,662
Üyeler
160,873
Son üye
zen1xa