Neler Yeni

Borsa ve hisse senetleri hakkında günlük analiz yapalım

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Tekin Ayber
18 mart 2025 salı sonuçları:

2025-03-18_18-43.png

PATEK düşüşe devam dedi;

2025-03-18_18-46.png

Görüldüğü üzere düşmesini beklediğim banda üstten dokundu ve hafif yukarısında kapandı. Bu banda girdiği an eğer 79,70 TL civarına değerse ve fonksiyonum al derse almak istiyıorum açıkçası... :unsure:
Belki daha da düşebilir ama riske girmek gerekiyor biraz, hem zaten hesaplamalarım çok fazla hatalı sonuç vermedi, geneli doğru tespitlerdi... Yukarıda görüldüğü gibi destek ve direnç çizgilerinde sanki ipe mandalla tutturulmuş gibi hareket ediyor :) Bu da doğru tespitlerin göstergelerinden biridir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir diğer takibe aldığım hisse de TUCLK:

2025-03-18_18-56.png

Şuan diplerde geziyor ve yakın zamanda dipten kurtulup hızlı yükselişler yapabileceğini hesaplıyorum :) Eğer param müsait olursa belki bir miktar kademe kademe alabilirim...

Son düzenleme:

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
18 mart 2025 salı sonuçları:

Alıntıyı görüntüle

PATEK düşüşe devam dedi;

Alıntıyı görüntüle

Görüldüğü üzere düşmesini beklediğim banda üstten dokundu ve hafif yukarısında kapandı. Bu banda girdiği an eğer 79,70 TL civarına değerse ve fonksiyonum al derse almak istiyıorum açıkçası... :unsure:
Belki daha da düşebilir ama riske girmek gerekiyor biraz, hem zaten hesaplamalarım çok fazla hatalı sonuç vermedi, geneli doğru tespitlerdi... Yukarıda görüldüğü gibi destek ve direnç çizgilerinde sanki ipe mandalla tutturulmuş gibi hareket ediyor :) Bu da doğru tespitlerin göstergelerinden biridir.

Bir diğer takibe aldığım hisse de TUCLK:

Alıntıyı görüntüle

Şuan diplerde geziyor ve yakın zamanda dipten kurtulup hızlı yükselişler yapabileceğini hesaplıyorum :) Eğer param müsait olursa belki bir miktar kademe kademe alabilirim...
Yarın İmamoğlu’nun diploma haberi ile sarsılmaz inş borsa ama sanmıyorum. YTD

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
geçenlerde -%11 ile tüm borsa hesabımı kapatıp altına geçtim kafam rahat psikolojik sorunlarım azaldı artık ilgilenmiyorum çok şükür allah kimseyi hastahaneye düşürmesin diyorlar ya allah kimseyi borsaya düşürmesin. Yatırım tavsiye değildir.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Tekin Ayber
Belki biraz yabancı çıkışı olur ama en fazla 1 gün etkiler, o da belki... Borsada herkes çıkarına bakar, onun bunun siyasi kariyeri için kimse bile bile zarar etmez ama yine de temkinli olmak gerek. Bazen borsa en ufak bir esintide fırtına biçiyor. Şunu da yazmak gerek, eğer borsada aşırı bir düşüş olursa hemen tepki alışları gerçekleşir çünkü herkes takip ediyor ve hesabını yapıyor, neyi nerden alacağını yapay zeka robotları ile filan yapanlar da var, yani işimize bakarız günün sonunda.

Borsada DUYGUSALLIĞA ASLA YER YOKTUR, herkes işine bakar...

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Belki biraz yabancı çıkışı olur ama en fazla 1 gün etkiler, o da belki... Borsada herkes çıkarına bakar, onun bunun siyasi kariyeri için kimse bile bile zarar etmez ama yine de temkinli olmak gerek. Bazen borsa en ufak bir esintide fırtına biçiyor. Şunu da yazmak gerek, eğer borsada aşırı bir düşüş olursa hemen tepki alışları gerçekleşir çünkü herkes takip ediyor ve hesabını yapıyor, neyi nerden alacağını yapay zeka robotları ile filan yapanlar da var, yani işimize bakarız günün sonunda.

Hocam yaklaşık 7 yıldır İstanbul borsası takip ediyorum dolar bazlı dünyanın en berbat borsası. Bu haber yabancı basında öyle bir yansıyacak ki “Türkiye’de merkezi yönetim istediği kişiyi aday yapmamak için diplomasını iptal etti bakın” olarak yansıtılacak. Ben 1 gün ile sınırlı kalacağını düşünmüyorum şahsen. YTD

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Tekin Ayber
Bakalım gün doğmadan daha neler doğar...

Yarın ola hayrola. Eko dan bir açıklama gelirse ve bu açıklama sert düzeyli olursa diye düşünüyorum da eko nasıl bir açıklama yapabilir ki, yani ancak protesto örgütleyebilir, başka ne ayapabilir bilemiyorum..? Ancak bir ciddi ayaklanma veya bütüne yayılmış bir halk hareketi borsayı tepe taklak eder. Fakat chp de bölünmüş durumda, bir tarafta Kılıçdaroğlucular, bir tarafta Mansurcular, bir tarafta Özelciler, bir tarafta da demciler... Bunlar önce kendileri bir araya gelebilmeli, ancak büyük halk hareketi bu şekilde gerçekleşir. Bu da şimdiki koşullarda mümkün gözükmüyor gibi, öyle değil mi?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Tekin Ayber
Borsa açılamadan devre kesici uygulandı:

2025-03-19_10-01.png

agno

80+ Bronze

ne duygısallığı bilader ne anlatıyon sen? seçme seçilme hakkına müdahale olan yerde yatırım mı olur? insanlar biliyor ki borsadaki paraları güvende değil altın dolar gibi fiziksel emtialar garanti. türkiyede borsadan sadece spekülasyoncular para kazanır. boşa hayal kurmayın/ kurdurmayın

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Tekin Ayber
Bilader ben o ifadeyi dün yazdım ve daha gözaltı kararları verilmemişti sadece diploma olayı vardı, gözaltı demek aşırı büyük bir olay ve 23 Mart 2025 e kadar da gösteri ve yürüyüş yasağı getirilmiş. :(

Bu kartopu gibi büyür, savaş başladı...!

agno

80+ Bronze
Bilader ben o ifadeyi dün yazdım ve daha gözaltı kararları verilmemişti sadece diploma olayı vardı, gözaltı demek aşırı büyük bir olay ve 23 Mart 2025 e kadar da gösteri ve yürüyüş yasağı getirilmiş. :(

Bu kartopu gibi büyür, savaş başladı...!
diploma olayının sonucu zaten bunlar o basit bir olay değildi gözaltı olmasa da bu olacaktı.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Tekin Ayber
Bu arada borsa 10:30 da tekrar açılacak denmiş ama düşüşün %10 olmaması için hiç bir sebep yok gibi... :(

Gözaltı ile berbaer suç örgütü kurmaktan suçlanıyor, işte büyük olay burda, suçlanmadığı mesele yok gibi... Bunun sonu daha da büyük sonuçlara gebe, millet, halk gösteri yapmasın diye de yasak geldi. 23 marta kadar borsa iptal bence, bulaşmamak gerek.

Top Bottom