JackDaw. 80+ Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 48 Reaksiyon skoru 17 12 Ağustos 2020 #1 yeni bi sistem dizdim ama gelen boş kasada ki power ve ya usb kabloları kasada kendi takılı durumda mı oluyor. yoksa kutunun içinden kablo çıkıyorda biz mi onu kasanın power kısmına takıyoruz.
yeni bi sistem dizdim ama gelen boş kasada ki power ve ya usb kabloları kasada kendi takılı durumda mı oluyor. yoksa kutunun içinden kablo çıkıyorda biz mi onu kasanın power kısmına takıyoruz.
crazyreign 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 28,059 En İyi Cevap 80 Reaksiyon skoru 38,617 12 Ağustos 2020 #2 Dostum tüm kablolar anakarta takmaya hazır şekilde bırakılmıştır, senin bir şey yapmana gerek yok.
JackDaw. 80+ Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 48 Reaksiyon skoru 17 12 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 crazyreign yazmış: Dostum tüm kablolar anakarta takmaya hazır şekilde bırakılmıştır, senin bir şey yapmana gerek yok. Devamı için tıklayın... eyv
crazyreign yazmış: Dostum tüm kablolar anakarta takmaya hazır şekilde bırakılmıştır, senin bir şey yapmana gerek yok. Devamı için tıklayın... eyv