Neler Yeni

Boş Kasa Seçimi F/P

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Kadir
Görseldeki sistemi aldım soğutucu olarak Dark x123 Duo düşünüyorum ekran kartı ve anakartın da boyutları göz önünde bulundurarak psu suz kasa lazım görüntü çok önemli değil serin olsun malzeme kalitesi kötü olmasın yeterli.
aklımda vento vardı acaba bileşenler sığar mı, daha iyi önerisi olan var mı?

Alıntıyı görüntüle

bütçen çok kısıtlıysa bunu almanı öneririm içinde 3 adet fan var bundan 4 hafta önce bir arkadaşımıza içinde 4060 ti 7500f li sistem topladık sıcaklıklar vs fiyatına göre aşırı memnun kaldık bütçen daha yüksekse diğer arkadaşların attıklarına bakabilirsin

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Lütfü A

bütçen çok kısıtlıysa bunu almanı öneririm içinde 3 adet fan var bundan 4 hafta önce bir arkadaşımıza içinde 4060 ti 7500f li sistem topladık sıcaklıklar vs fiyatına göre aşırı memnun kaldık bütçen daha yüksekse diğer arkadaşların attıklarına bakabilirsin
hocam bütçe önemli değil de işimi görsün yeter kafasındayım. attığında ön tarafı mesh olmadığından sıcaklık problemi yaratır gibi

Talyah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Talha Yücel
Görseldeki sistemi aldım soğutucu olarak Dark x123 Duo düşünüyorum ekran kartı ve anakartın da boyutları göz önünde bulundurarak psu suz kasa lazım görüntü çok önemli değil serin olsun malzeme kalitesi kötü olmasın yeterli.

Alıntıyı görüntüle
msi mag serisi var onun kasaları güzel bakmanı tavsiye ederim

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Kadir
hocam bütçe önemli değil de işimi görsün yeter kafasındayım. attığında ön tarafı mesh olmadığından sıcaklık problemi yaratır gibi
biz baktığımızda önden havayı içeriye iyi veriyordu egzoz fanda dışarıya iyi veriyordu zaten argb led şeritin ortasına baktığınızda hava alan küçük bir yer var karar size kalmış :)

ön taraf en azında mesh panel olsun

Talyah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Talha Yücel

Alıntıyı görüntüle
msi mag force m100r argb fanları kontrolcüsü felan var

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Kadir
ön taraf en azında mesh panel olsun
valla hocam kuzenimde mesh olan bir tane vardı marka gamebooster mı ne öyle bir şey onun hava akışı bile bunun kadar iyi değildi aslında ben hem ucuz hemde her türlü iş görür diye attım ayrıca içinde argb kontrolcüsü var.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
4 fanlıymış.. toz filtresi olmadığından bahsetmişler gerekli bir şey mi ucuz kasalarda bulunmaz sanırım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ekran kartı alındı sadece kasa ve işlemci soğutucu kaldı attığın kasa için teşekkürler 1500civarına halledemezsem bunu da düşüneyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam DK431 modeli sanırım stok kalmadığından fahiş fiyat çekmişler :/ ayrıca sistem full beyaz olmadığında sırıtmıyor mu ?
yoo ben sıyah ekıpmanlarla beyaz kasa kullanıyorum sorun olmuyor

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Lütfü A
Top Bottom