Neler Yeni

Yardım Boş port yok durumu nasıl çözülür ?

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Merhaba arkadaşlar yeni taşınılacak evde boş port yok ve bunun üzerine sağlayıcı türk telekoma başvurmam gerektiğini belirtti fakat sorun şu ki türk telekoma gidiyorum sağlayıcı tarafından talep oluşturulması gerek diyorlar sağlayıcı tarafına durumu iletiyorum türk telekoma yönlendiriyor ne yapacağımı bilemedim bir fikriniz var mı ?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,895
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Merhaba arkadaşlar yeni taşınılacak evde boş port yok ve bunun üzerine sağlayıcı türk telekoma başvurmam gerektiğini belirtti fakat sorun şu ki türk telekoma gidiyorum sağlayıcı tarafından talep oluşturulması gerek diyorlar sağlayıcı tarafına durumu iletiyorum türk telekoma yönlendiriyor ne yapacağımı bilemedim bir fikriniz var mı ?
Telekom musterisi degilsen baştan savıyorlar maalesef.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Pek yapacak bir şey yok beklemekten başka. Bu konuda yardımcı olduklarını hiç görmedim. Aynı durumda kalınca mahalleye sağlık merkezi açılmıştı da şansa öyle yeni port eklemişlerdi. O da ben geçtiğim gün tekrar doldu.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Müşteri olun evinize bağlamaya gelsinler siz iptal edin hemen turknet veya millinicoma geçin şaaak dolar 9 TL

Pardon Kanka yani öyle yaaprsan daha çabuk olur ihi forumlar

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pek yapacak bir şey yok beklemekten başka. Bu konuda yardımcı olduklarını hiç görmedim. Aynı durumda kalınca mahalleye sağlık merkezi açılmıştı da şansa öyle yeni port eklemişlerdi. O da ben geçtiğim gün tekrar doldu.

mecburen turk telekoma geçicem o zaman

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Türk telekom sözleşmem bu senenin ortalarında bitecek ve türknete geçmek istiyorum. Türknete geçiş yaparken yine port beklemek zorunda kalacak mıyım, süreç nasıl işliyor yaşayan var mı?

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Mehmet Yılmaz @bythmn @ALADDİN ÇAKICI Öğrendiğim üzere port hatları internet ve telefon hattı olarak kullanılıyormuş o zaman ben direkt olarak telefon hattı isteyip sonradan bir firma aracılığı ile telefon hattımdan internet çekemezmiyim ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Türk telekom sözleşmem bu senenin ortalarında bitecek ve türknete geçmek istiyorum. Türknete geçiş yaparken yine port beklemek zorunda kalacak mıyım, süreç nasıl işliyor yaşayan var mı?
Geçişte internetin kesilmeden aynı port üzerinden geçil olur taahhüt bitmeden 1 hafta içinde başvurunu yap onlar halleder evrakları doldururken taahhüt bitiş tarihininde ekle dosyaya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taahütsüz paket al başka firmaya geçiş yap ama en az 2 ay geçiş olmuyordu sanırım ilk etapta

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,895
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

retune

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
fuc me
turktelekomda tanidik varsa yan bina portunu verip halledebilirler. bizim bir akraba o sekilde halletti.
ulkede hersey adamcilik olmus

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
turktelekomda tanidik varsa yan bina portunu verip halledebilirler. bizim bir akraba o sekilde halletti.
ulkede hersey adamcilik olmus

Valla belediye başkanını bizzat tanıyorum desem :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taahütsüz paket al başka firmaya geçiş yap ama en az 2 ay geçiş olmuyordu sanırım ilk etapta

Ne yani ilk etapta taahütsüz internet mi alayım türk telekomdan iyi de paketlerine baktım bulamadım bir türlü taahütsüz internet ?

Top Bottom