bnebeyazkurt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 90
Merhaba altyapımda vdsl2 gözüküyor ama boş port yok 1 yıldır en sonunda saha dolabını ateşe vericem ne yapabilirim
Dolabı kullanan birinin aboneliğini iptal etmesi lazım ve o iptal eder etmez başkası almadan sizin portu almanız lazım. Başka çaresi yok gibi kapasite artışı talepleri pek umurlarında olmuyor.Merhaba altyapımda vdsl2 gözüküyor ama boş port yok 1 yıldır en sonunda saha dolabını ateşe vericem ne yapabilirim
Dolabı ateşe vermek kökten çözüm gibiDolabı kullanan birinin aboneliğini iptal etmesi lazım ve o iptal eder etmez başkası almadan sizin portu almanız lazım. Başka çaresi yok gibi kapasite artışı talepleri pek umurlarında olmuyor.
Ben kullanamazsam kimse kullanamaz diyorsunuz yaniDolabı ateşe vermek kökten çözüm gibi![]()
Aynen öyleBen kullanamazsam kimse kullanamaz diyorsunuz yani![]()
Allah sana merhamet etsin çünkü tt etmicek o yollardan geçtim ve bu ülkede düzene sövücek bişi daha buldumAynen öyle
Amin inşAllahAllah sana merhamet etsin çünkü tt etmicek o yollardan geçtim ve bu ülkede düzene sövücek bişi daha buldum![]()
Vala ya en berbat vdsde bile 1000 mbps en düşükAdamlar 10.000mbps interneti standart olarak sunuyorlar. Biz hala boş port bulamıyoruz. Vay halimize.
Gece olunca bina elektriğini kesin kameralar aktif olmasın, saha dolabına molotof atın sonra kaçınMerhaba altyapımda vdsl2 gözüküyor ama boş port yok 1 yıldır en sonunda saha dolabını ateşe vericem ne yapabilirim
Benzine zam gelmese molotof + saha dolabına dökecektimGece olunca bina elektriğini kesin kameralar aktif olmasın, saha dolabına molotof atın sonra kaçın
Beyler Bayanlar BTK nın sitesinden ttnet e şikayet açtım boşport yok diye 2 gün içinde cevap verildi boşport açıldı ilk yapacağınıx bu olsun benim fikrimce