Neler Yeni

BossBilişim Güvenilir Mi?

Dev1ce

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Burak
Bunu almak istiyorum ama site güven vermiyor. 9 gün içinde geliyor yazmış site alışveriş yapan var mı burdan ?
Dolandırıcı ise neden youtube da reklamı var ve google da alışveriş yerinde üst sıralarda çıkıyor ?

zort aim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
wolfman inmli
Hayır güvenilir değil. Dolandırılan çok var. Almayın. Hatta bu firma ürün satıp yollamadı bir çok defa madur olan çok kişi var

UGECAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Muhammed Uğur YILDIZ
cevapları merak ettim

Dev1ce

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır güvenilir değil. Dolandırılan çok var. Almayın. Hatta bu firma ürün satıp yollamadı bir çok defa madur olan çok kişi var
Nasıl çok dolandırılan varken hala google da alışveriş yerinde üst sıralarda gözüküyor ? Ve youtube da reklamı yapılıyor ?

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Bunu almak istiyorum ama site güven vermiyor. 9 gün içinde geliyor yazmış site alışveriş yapan var mı burdan ?
Dolandırıcı ise neden youtube da reklamı var ve google da alışveriş yerinde üst sıralarda çıkıyor ?
normalden 3k ucuz pek güvenilir gelmedi , üstteki yorumlarda olumsuz örnekler olduğu zaten söylenmiş

it's me

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mert
fiyat neden ucuz

Top Bottom