❌İndirim Bitti! Botech WZONE 4K Media Player 8 GB 1518TL

Bence yeterli bu fiyat bandında bunun biraz üstü next 4 k çözünürlüklü olan var 2000 tl
Xiaomi nin çöp tv stick i de var bende 8gb, hafızası kıt kanat yetiyordu ona da o yüzden biraz düşündüm acaba 8 yeter mi diye

Muhtemelen sorunsuz yetecektir, 2-3 gb boş yer bıraksa bize fazla bile

Xiaomi nin çöp tv stick i de var bende 8gb, hafızası kıt kanat yetiyordu ona da o yüzden biraz düşündüm acaba 8 yeter mi diye

Muhtemelen sorunsuz yetecektir, 2-3 gb boş yer bıraksa bize fazla bile
Aynısı bende de var ilk açıldığında kasma oluyor ama isimi görüyor birde maç açarken zorlanıyor tod uygulamasında görüntü gelmiyor

Bunlar akıllı olmayan televizyonları akıllı hale felan mı getiriyor ürün ne işe yarıyor merak ettim

Bunlar akıllı olmayan televizyonları akıllı hale felan mı getiriyor ürün ne işe yarıyor merak ettim
Evet hocam, sadece televizyon olarak düşünme. HDMI bağlayabildiğin tüm cihazlara smart tv şekli android arayüz kazandırıyor.

Bunu alma hocam wifi olarak kullanacaksan
Bunun 1. nesili var onu al, bunda wifi kablosu yok direk çip üzerinden çalışıyor, 1. nesilinde var.
Kablolu bağlanmicam kablosuz düşünüyorum ne önerirsiniz?

Kablolu bağlanmicam kablosuz düşünüyorum ne önerirsiniz?
Hocam next start 4k nın 1. nesiline bak dediğim gibi, gayet yeterli bir cihaz. Kablosuz çekim mesafesi vs daha iyi dediğim gibi.

Benimki geldi az önce
IMG_20251107_164535.webp

8GB siyah küçük kumandalıyı bekliyordum
32GB beyaz büyük kumandalı geldi :D
Sipariş eden arkadaşlar da yorum yazarsa sevinirim size ne geldi?

8gb denilen rom mu ram mi ? kimse detaylı bir şey yazmamış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,764
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri