Boy uzamam durmuş olabilirmi?

Reaksiyon skoru
4
16 yasındayım 1bucuk senedir 1cm bile boy atmadım degerlerim falan duzgun kan tahlili yaptırdım ustune sol bilegime bakıldı atıcaksın dendi ama ustunden 1 sene gecti hala tık yok sizce durdumu yoksa 18-19a kadar atarmıyım babam 1.78 annem 1.55

16 yasındayım 1bucuk senedir 1cm bile boy atmadım degerlerim falan duzgun kan tahlili yaptırdım ustune sol bilegime bakıldı atıcaksın dendi ama ustunden 1 sene gecti hala tık yok sizce durdumu yoksa 18-19a kadar atarmıyım babam 1.78 annem 1.55
21-22 yaşlarına kadar uzarsın ama 20 yi geçince durur yada iyice yavaşlar beslenmede bağlı boyun uzaması

Olamaz. Doktora görün, kemik yaşına göre bakar o anlar.

Süt iç, erken yat, erken kalk barfiks çek, demirde bekle. Hem duruşun düzelir daha uzun durursun hem de boyun uzar.

1.68
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Süt iç, erken yat, erken kalk barfiks çek, demirde bekle. Hem duruşun düzelir daha uzun durursun hem de boyun uzar

Süt iç, erken yat, erken kalk barfiks çek, demirde bekle. Hem duruşun düzelir daha uzun durursun hem de boyun uzar.
üstünkörü ricayla baktı doktor sol el bilegime gelisimin hala devam ediyor dedi zamanı olmadıgı icin detaylı soramadım gece 1-2 arası yattım bu yaz ama 9-10 saat uyudum hep dediklerini yapıcam barfiks cekiyorum zaten duzenli olmasada. protein tozumu alsam diye düşünüyorum fazla protein aldıgımı sanmıyorum beslenmem cok iyi degil ama kilom falan yerinde demir magnezyum gibi degerler guzel cıktı zaten

21-22 yaşlarına kadar uzarsın ama 20 yi geçince durur yada iyice yavaşlar beslenmede bağlı boyun uzaması
Hocam o değişiyor kişiden kişiye hatta arkadaşınkine baya normal bile diyebiliriz genellemede 16 falan o yaşlarda bitiyo boy uzaması 21 22lere baya sağlam gideri olanlarda devam eder uzama işi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o değişiyor kişiden kişiye hatta arkadaşınkine baya normal bile diyebiliriz genellemede 16 falan o yaşlarda bitiyo boy uzaması 21 22lere baya sağlam gideri olanlarda devam eder uzama işi
1 buçuk senede uzamadıysada hiç demekki bitmiştir olay

beslenmeye dikkat et baban kadar olursun tabi ihtimaller dahilinde. genetik ve beslenme baska etkileyen faktör yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,495
Üyeler
183,845
Son üye
nemesis060
Geri