Daha 15 yaşındaymışsın. Ben 15 yaşımda 1.55 dim. Şuan 18 yaşımdayım ve boyum 1.74 - 1.75 civarı. Demem o ki eğer ailenin genetiği daha uzunza uzarsın. Merak etmekonu başlıkta belli arkadaşlar mümkünmüdür
15e gireli 1 hafta oldu boy çıplak ayakla dimdik durunca 163 164
175 civarı bişey dayılarımda kısa 165 civarında ikiside bi tek amcan uzun 180 bi şekilde boyumu uzatmam lazımDaha 15 yaşındaymışsın. Ben 15 yaşımda 1.55 dim. Şuan 18 yaşımdayım ve boyum 1.74 - 1.75 civarı. Demem o ki eğer ailenin genetiği daha uzunza uzarsın. Merak etme
fiks yetermi sporaKardeşim genetik çok önemli faktör mesela annen baban 170 se 190 beklememelisin ama spor yaparak sağlıklı beslenerek 175 olabilirsin
Genetik işte. Tam olarak bilemezsin. Normalde baba ve annenin boy ortalamaları gibi bir şey oluyo. Benim de annem 1.55 babam 1.744 civarı. Ben de 1.75 gibiyim. Ama ailede başka uzun yok. Sen belki de amcana çekersin. Daha öncede ailede yaşamış biri uzunsa ondan kaynaklı da olabilir.yok hocam annem 155 babam
175 civarı bişey dayılarımda kısa 165 civarında ikiside bi tek amcan uzun 180 bi şekilde boyumu uzatmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bar
fiks yetermi spora
anladım hocam sağolunGenetik işte. Tam olarak bilemezsin. Normalde baba ve annenin boy ortalamaları gibi bir şey oluyo. Benim de annem 1.55 babam 1.744 civarı. Ben de 1.75 gibiyim. Ama ailede başka uzun yok. Sen belki de amcana çekersin. Daha öncede ailede yaşamış biri uzunsa ondan kaynaklı da olabilir.
Rica ederim.anladım hocam sağolun